Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgozzak így nyáron?...

Hogy dolgozzak így nyáron? Hogy tudnánk ezt összehozni a családommal?

Figyelt kérdés

Akartam dolgozni, anyum be is tudna szervezni a munkahelyére valami irodai "rabszolgamunkára" (nyomtatópapír-feltöltés, kávéfőzés, stb), teljesen jó lenne, akartam is dolgozni, egyetlen bökkenő van, hogy akkor kb nem látnám a páromat a nyáron. Ugyanis ő messze lakik tőlem, így nem tudnék munka után átugrani hozzá, hétvégén meg otthon van valami meló amiben szüleim számítanak a segítségemre.

Most akkor hogy hozzam össze? Akarok dolgozni, jól hangzik, meg a pénzt is tudnám hova tenni, de nem sok kedvem van ahhoz hogy 3 hónapig ne lássam a páromat.

Valami ötlet, hogy hogy tudnám összeegyeztetni a dolgokat?

2015. máj. 13. 16:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

21 évesen már gondolom nem elsőéves vagy. programozókat keresnek diákként is. bár mindjárt elhiszem hogy az egész városban mindenki csak az anyja protekciójával talál munkát.

a barátod meg egész nyáron otthon ülne. fagyira se tudna meghívni egész nyáron:D szép

2015. máj. 13. 20:31
 22/25 A kérdező kommentje:

4. félévem. Mennyire vagy ismerős az ELTE-IK programozási képzésével? Kb ebben a félévben értük el azt a szintet, mint amivel érettségiztem. Kb egy számológépet meg tudok írni.

Miért kéne meghívnia? Amúgy fesztiválokra fog menni dolgozni.

Hát ha szüleimnek nem jó hogy év közben dolgozzak, az nem az én hibám....

2015. máj. 13. 20:39
 23/25 Költőnő? ***** válasza:
74%
21 évesen nekem nagyon életképtelennek tűnsz..
2015. máj. 13. 20:40
 24/25 A kérdező kommentje:
Na jó... oké, leszóltam amiket eddig írtatok, de azért mert ezekre én is gondoltam, és ha ilyen egyszerű lenne nem írtam volna ki kérdést. Szóval bocsi... de azért most ne legyen 4 oldalon át az a téma, hogy mennyire rossz ember vagyok :D
2015. máj. 13. 20:47
 25/25 anonim válasza:

Ugy olvastam, "hogy drogozzak a nyáron, hogy tudnánk ezt összehozni a családommal?"

Az sokkal jobb lett volna, es meg válaszolni is tudnék.

2015. jún. 5. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!