Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgozzak így nyáron?...

Hogy dolgozzak így nyáron? Hogy tudnánk ezt összehozni a családommal?

Figyelt kérdés

Akartam dolgozni, anyum be is tudna szervezni a munkahelyére valami irodai "rabszolgamunkára" (nyomtatópapír-feltöltés, kávéfőzés, stb), teljesen jó lenne, akartam is dolgozni, egyetlen bökkenő van, hogy akkor kb nem látnám a páromat a nyáron. Ugyanis ő messze lakik tőlem, így nem tudnék munka után átugrani hozzá, hétvégén meg otthon van valami meló amiben szüleim számítanak a segítségemre.

Most akkor hogy hozzam össze? Akarok dolgozni, jól hangzik, meg a pénzt is tudnám hova tenni, de nem sok kedvem van ahhoz hogy 3 hónapig ne lássam a páromat.

Valami ötlet, hogy hogy tudnám összeegyeztetni a dolgokat?

2015. máj. 13. 16:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

21 vagyok. Barátomék városában csak a tesco volt ilyen diákmunkás lehetőség, de az bezárt nemrég.

A városban meg évek óta próbálkozok, hol sikerült, hol nem, most anyu tudna beszervezni, ha utánajárkál hogy engem válasszanak.

Amúgy nem vagyok kimondottan rászorulva, gondolkozok hogy egyszerűen nem dolgozok nyáron, de akkor meg bűntudatom lenne :D

2015. máj. 13. 18:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen az nagyon jól látszik, hogy "nem vagy rászorulva", ugyanis bármit tanácsolunk, rákontrázol. Ha akarsz pénzt és munkatapasztalatot, akkor elmész dolgozni,ha nem,akkor nem, ilyen egyszerű.
2015. máj. 13. 18:43
 13/25 Költőnő? ***** válasza:
80%
igazából úgy érzem, Te már döntöttél és nem akarsz dolgozni.
2015. máj. 13. 18:50
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát, nem akarok, ha nincs mikor találkoznom a párommal. Ez a lényege a kérdésemnek.
2015. máj. 13. 19:43
 15/25 anonim ***** válasza:

jesszus akkor lógasd a lábad, ne keressetek egy forintot se, abból mentek majd külföldre? tudod ahhoz dolgozni is kéne.

de nyalakodjatok a nyáron, majd abból futja!

2015. máj. 13. 19:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Suli után úgyis dolgozhatunk egész nap minden nap, nyilván abból majd fogunk pénzt keresni, nem 3 havi diákmunkás fizetésből tervezünk külföldre menni.
2015. máj. 13. 19:55
 17/25 anonim ***** válasza:

igen sokkal könnyebb 21 évesen elvárni hogy anyád intézzen valamit. ahelyett hogy elmennél pár szövetkezetbe, vagy keresnél az egyetemi szakodhoz kapcsolódó gyakorlatot?

és nagyon nehezem hiszem el hogy egy VÁROSBAN egy db munkalehetőség sincs.

ha nem akarsz nem dolgozol , te dolgod. de minek írtad ki ha nem vársz választ?

2015. máj. 13. 19:57
 18/25 anonim ***** válasza:

és szted nem mutatna majd jól, hogy van 3 hónap tapasztalatod, talán bedolgoznád magad és mehetnél állandóra. vagy ha ott nincs munka a városban akkor majd miből költözöl másik városba?

nagyon éretlen vagy. ne menj külföldre egy ideig, mert nem vagy érett rá!

2015. máj. 13. 19:58
 19/25 A kérdező kommentje:

Pesten tanulok, nem vagyok egész nap a városomban, így nem mehetnék oda állandóra. Programozást tanulok, a nyomtatópapír hurcolása nyári melónak teljesen jó (tényleg), de tapasztalatnak nem igazán.

A városban kb az egyetlen cég ami tényleg működik, az ez, meg a Tesco ami most haldoklik és inkább kifele rugdossák az embereket ahelyett hogy felvennék. A barátom lakóhelyét senki nem érti hogy miért város, egy falut kell elképzelni, csak van ott egy gimi és kitalálták hogy város lesz, az ott lakó ismerőseink 2 faluval odébb dolgoznak, vagy pesten. Az én városomban lakók szintén, pár éve még menő volt a tesco, de már mindenki rokon által próbálja bekönyörögni magát valami kisboltba, aztán vagy sikerül, vagy nem. Esetleg még a szakmunkásképzősök el tudnak menni valami nyári gyakorlatszerűségre, és ennyi. Konkrétan fel tudnám sorolni, melyik ottani ismerősöm hol szokott nyaranta dolgozni, mindegyiküket csak protekcióval sikerült betuszkolni valahova.

Én inkább abban gondolkoztam, hogy ősztől pesten keresek valami melót, de erről meg lebeszélnek szüleim folyton.

2015. máj. 13. 20:24
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
Ha önigazolásra vágysz, rossz helyre jöttél. Nem összeegyeztetni akarod a dolgokat, hanem támogatókat keresel a tervedhez, hogy az egész nyarat otthon lazuld végig anyuci pénzéből 21 évesen. Szégyen.
2015. máj. 13. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!