Miért bánik így velem anya?
Figyelt kérdés
Tizenöt éves vagyok. Gimnáziumba járok, az eredményeim nagyon jók. De anya nem enged sehova, ha mégis, akkor ellenőrzi, hogy hol vagyok. Egyetlen osztálykirándulásra se mehettem el. Fiatalon 16 évesen szült engem Egyedül nevel apámat nem ismerem. Mindig mikor megkérdezem hogy miért nem mehetek, mindig azt vágja a fejemhez, hogy mert nem leszel olyan semmirekellő, szégyentelen mint a drága jó apád, aki a nyakamon hagyott téged. Nem tudom, miért én vagyok a hibás?2015. máj. 13. 07:04
11/13 A kérdező kommentje:
Csak szóba hozom apámat már kétszázas a vérnyomása
2015. máj. 13. 11:55
12/13 anonim válasza:
akkor nem kicsit gyűlöli...vagy csak nagyon csalódott miatta...de ettől függetlenül meg kellene beszélned vele a problémát, neki is túl kellene tenni magát ezen...most hogy éltek? jól mennek a dolgok?
13/13 A kérdező kommentje:
Három műszakban dolgozik, meg kapja a családit így kap hetvennégy ropogóst
2015. máj. 13. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!