Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért bánik így velem anya?

Miért bánik így velem anya?

Figyelt kérdés
Tizenöt éves vagyok. Gimnáziumba járok, az eredményeim nagyon jók. De anya nem enged sehova, ha mégis, akkor ellenőrzi, hogy hol vagyok. Egyetlen osztálykirándulásra se mehettem el. Fiatalon 16 évesen szült engem Egyedül nevel apámat nem ismerem. Mindig mikor megkérdezem hogy miért nem mehetek, mindig azt vágja a fejemhez, hogy mert nem leszel olyan semmirekellő, szégyentelen mint a drága jó apád, aki a nyakamon hagyott téged. Nem tudom, miért én vagyok a hibás?

2015. máj. 13. 07:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ülj le vele beszélgetni, hosszan és őszintén. Mondd el neki, hogy úgy érzed, téged hibáztat apád jelleme és viselkedése miatt, és szerinted ez nem igazságos. Ha nem adtál semmi okot arra, hogy ne bízzon meg benned, nagyon fájó dolog számodra, hogy ennyire nincs közöttetek bizalom, teljesen ok nélkül. Az egy dolog, hogy 15 évesen mondjuk nem enged el bulizni, de az osztálykirándulás kihagyásával olyan dolgoktól fogsz meg, amihez minden korodbelinek (és fiatalabbnak is) joga van.
2015. máj. 13. 07:16
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Anyád is kellett hozzá, hogy megszüless, így világosítsd fel jó anyádat a dolgok állásáról.
2015. máj. 13. 07:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Hiába beszélek vele, a múltkor is azt vágta a fejemhez, mikor hármast kaptam matekból, hogy ugyanolyan semmirekellő vagyok mint apám
2015. máj. 13. 07:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem veled van baja hanem az apáddal és ez vetül ki rád. Hatalmas feszültség van benne emiatt a sérelem miatt.

Milyen a viszonyotok alapból?

2015. máj. 13. 07:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Elég rossz
2015. máj. 13. 08:12
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ezeket a problémáit is rád vetíti ki.

Nyilván mivel nagyon fiatalon szült nem igazán volt lehetősége felnőni a gyerekkoron át, csak belecsöppent a felnőttek világába.

Szerintem próbálj meg egy kicsit közelíteni felé.

Picit kérdezgeted, kikéred a véleményét hogy lássa hogy fontos és hogy értékeled a véleményét.

2015. máj. 13. 08:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

azt hittem képben van:

"Mindig mikor megkérdezem hogy miért nem mehetek, mindig azt vágja a fejemhez, hogy mert nem leszel olyan semmirekellő, szégyentelen mint a drága jó apád"

azt hittem az lesz az "apád" szó helyett, hogy "anyád"...

16 évesen felelőtlenül gyereket szült...na ettől a ballépéstől akar megkímélni...de az akkori butasága sajnos még most is tart...csak akkor gyereket vállalt most meg nem tudja hogyan kéne nevelni...

2015. máj. 13. 08:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, szóval gyereket nem fogok szzülni. Lehet hogy az apámat látja bennem?
2015. máj. 13. 09:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen.
2015. máj. 13. 09:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor téged büntet apád miatt...erről beszélned kellene vele...
2015. máj. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!