Mit tegyek? Ki nem állhatom a nevelőapámat. (bővebben lent. )
Először is bizonyítékokra van szükség, mert mondani én is tudok sok mindent, a leírtak alapján én első blikkre nem hiszem el ezt a történetet, de tegyük fel, így van, tehát bizonyíték, azt anyukádnak megmutatni, ha ő átnéz rajta akkor esetleg osztályfőnöknek szólni, de arra akkor számíts, hogy ha elvesznek tőle akkor nevelőbe kerülsz.
Nekem alapvetően furcsa még az is, hogy éppen van egy tartósabbnak ígérkező kapcsolatod, meg amúgy az egész helyzetleírás sántít...
2. válaszoló ..
nem lenne igaz nem találnék ki baromságokat.. örülnék neki ha nem lenne ilyen a helyzetem , nem festeném az ördögöt a falra..
a többi válaszolónak köszönöm a segítséget.. ezzel annyi a "baj" , hogy félek a következményektől ..
őszintén félek a nevelőapámtól ..
Tuti nem mutatta meg neki. :D
Amúgy menj el apádhoz, ennyi.
Nincs semmi félnivalód, hiszen ez az ocsmányság nem a te szégyened és igenis kérj segítséget, állj ki magadért, mert ennek súlyosabb következményei lehetnek rád nézve!
Az ügy nem kap nyilvánosságot, ilyenkor a hatóságok is a legmegfelelőbb megoldást igyekeznek megtalálni. Az ilyen beteg hajlamú tetvek gyakran ezért viszik véghez sikeresen a dolgaikat, mert az áldozat nem mer szólni senkinek sem!
Nem fogsz nevelőintézetbe sem kerülni, hidd el, ez nem így működik.
Iskolában egy-egy megbízható tanítótól is kérhetsz segítséget, tanácsot, de mindenképpen tégy ellene a magad érdekében, ha szembesítik az édesanyádat ezzel, akkor kénytelen lesz a sárgaföldig elszégyenli magát és belátni, hogy kitegye ennek a retardáltnak a szűrét azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!