Haragudnom kellene?
Figyelt kérdés
A lányomnak 5 hónapja van egy komolyabb kapcsolata. A srác kedves és közvetlen, olyannyira, hogy tegező formába váltott, amikor beszélgettünk, anélkül, hogy pertut ittunk volna. Én nem szóltam rá ezért, nem akartam megbántani. Ti hogy reagáltatok volna?2015. máj. 10. 19:59
1/8 anonim válasza:
Én nem haragudnék, mert azt jelenti, hogy önkéntelenül szimpatikus vagyok neki. Viszont megjegyezném viccesen, ha már letegezett, igyuk meg utólag a pertut.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam. Azzal "vígasztaltam" magam, hogy ez nem fordult volna elő, ha rideg és távolságtartó személyiség lennék.
2015. máj. 10. 20:05
3/8 anonim válasza:
A mai világban szerintem tedd össze a két kezed, hogy a csávónak csak ennyi a bűne.
4/8 anonim válasza:
en orulnék neki talan egy kicsit tiszteletlenseg volt,de mar mindegy legalabb szimpatikusnak talal es fiatalosnak..elnezest az ekezetekert
5/8 anonim válasza:
Ezert nehogy megsertodj...elobb-utobb amugy meg, ugyis megkerted volna, hogy tegezzen nem?
Meg az is lehet, hogy a lanyod javasolta, hogy hagxja a magazast.
6/8 anonim válasza:
Ez gáz... alap, hogy nem tegezek le ey nálam idősebbet.
7/8 anonim válasza:
Hát, én sem örültem volna neki...azért ne tegezzen már le egy fiatal fiú csak úgy, nem haverok vagyunk. És amúgy is csak te ajánlhatnád fel a tegeződést. Azért ne legyen már ennyire szabadelvű. Szerintem megemlíthetnéd neki, hogy még nem ajánlottad fel, úgyhogy ne tegezzen. Főleg nem egy 5 hónapos kapcsolat után.
8/8 anonim válasza:
Sogorom kezdte el csont nelkul tegezni anyukamat. Szoltam en 2x, majd anya, es megsertodott :D Amugy szolj. Illetlenseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!