Felnőtt a kislányom, mit csináljak?
Fordulj orvoshoz,de komolyan!
Lefogadom egyedülálló anya vagy,akinek az égvilágon semmi más élet értelme nem volt a gyerekén kívül.
Képzeld van két gyerekem. A legnagyobb öröm volt amikor a saját lábukra álltak. Egyfajta hab a tortán látni, hogy a nevelésed meghozta gyümölcsét. Jó érzéssel tölt el.
Szóval nagyon remélem, hogy kamu és nincsenek ilyen agyhalott emberek szabadlábon.
Erich Fromm a Szeretet művészetében azt írta, hogy ez a legnehezebb feladat egy anya életében. Igen, "csak" bele kellene törődnöd! Hát ez volt a cél is voltaképp nem? Hogy felneveled, - ez sikerült! - és most egy önálló felnőtt lett, ami a te munkádat is dicséri! Mint egy virág, amit immár ki lehet ültetni a kertbe! Ahol érheti eső, meg lehet, hogy néhány levelét meg tépi a szél, de mégiscsak ott van a helye, nem? :-)
Én férfi vagyok, de el tudom képzelni, hogy néhány anyának ez olyan érzés, mintha levágnák a lábát.
S veled hogy volt, mikor te 18 lettél? Hogy volt a Te édesanyáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!