Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám folyamatosan lehülyéz...

Apám folyamatosan lehülyéz mert vettem egy drágább autót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Külföldön dolgozom még augusztusig, utána szeretnék haza költözni Magyarországra. Itt ahol élek vettem egy drágább autót és a hévégén haza is jöttem vele, mert hoztam már haza pár dolgot. Mikor apa meglátta elkezdet hülyézni, hogy minek költök érte ilyeneket mivel sokkal olcsó autó is megfelelő lenni, meg ha haza költözök ők nem fognak eltartani. Egy szóval nem mondtam, hogy ha haza jövök hozzájuk akarok költözni. Másnap el is indultam vissza, mert úgy gondolom, hogy 31 évesen jogom van oda költeni a pénzem amit én kerestem ahova szeretném. Szerintetek igaza volt?

2015. máj. 5. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Az én szüleim is ilyenek.Mindig megszólnak ha veszek valamit a saját pénzemen,amiért megdolgoztam.

Szerintem nem volt igaza.Ha számodra fontos volt az autó,akkor az a te dolgod,te pénzed,te döntöd el mire költöd.

2015. máj. 5. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
"Apa, nagyon nem a te dógod. Iszunk valamit?"
2015. máj. 5. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"úgy gondolom, hogy 31 évesen jogom van oda költeni a pénzem amit én kerestem ahova szeretném"

... hát ez szerintem is így van...

2015. máj. 5. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Böszménél a pont. Respect :)
2015. máj. 5. 14:48
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Féltékény, mert anyagilag ő nem engedhetné meg a drága autót. Ha legközelebb pattog, mond azt, hogy apuka, ha szãmítana bármit is a véleményed már megkérdeztelek volna. És itt a vége.
2015. máj. 5. 16:08
 16/19 Carragher_x ***** válasza:
56%
Valószínűleg igaza van, s pont ugyanannyira nincs is hozzá semmi köze.
2015. máj. 6. 08:32
 17/19 anonim ***** válasza:
28%

Ha azt mondom Apádnak volt igaza eladod a kocsit?

Elmondom, hogy sok gazdag is azt csinálja itthon, hogy van egy kis olcsó kocsi amivel járnak a városban és ha mennek nyaralni akkor bérelnek egy nagy kocsit. Szóval egy nagy és drága kocsi elég luxus dolog...

2015. máj. 6. 11:13
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Mond neki, én dolgoztam érte fater úgyhoz ne szóljál bele.
2015. júl. 1. 17:49
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Kíváncsi vagyok hány válaszolónak van már fia, mert az ő válaszuk ér csak valamit...Amíg nem volt gyerekem, teljesen más szemmel néztem a szüleimre ezt kamaszként nehéz felfogni...
2015. júl. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!