Mit mondjak itthon, hova megyek?
Magántanuló vagyok és délelőttönként nem nagyon járok sehova, de holnap délelőtt találkoznék egy barátommal (nekik nincs suli holnap). Érdekel a srác, de nem szeretném egyből elmondani Nekik, hogy találkozgatok valakivel csak ha komolyabbra fordul. A szüleim furcsán fognak nézni, mert imádom átlustálkodni a délelőttöket és csak akkor megyek bárhova is, ha fontos dolgom van. Ha elmondom, hogy egy barátommal találkozok rájönnek, hogy nem közömbös nekem a srác. Mit mondjak Nekik?
17/L
Jézusom, anya, apa elmegyek egy barátommal sétálni.
ÉS ha elkezdenek piszkálni vele, akkor leállítod őlket, akár 15x egy nap.
Szerintem is túlkalkulálod a dolgot. Lehet, hogy szokatlannak találnák a délelőtti kiruccanásod, de úgy vélem, annak a normális indoknak, hogy "lemegyek egy barátnőmmel/barátommal sétálni, mert most ér rá", bele kéne férnie minden további nélkül. Nem ismerem a családodat, de nem tudom elképzelni, hogy mindenért egyből piszkáljanak. Ha mégis, az hamar leülepszik, hamar ráunnak a témára.
Egyébiránt élj az Anyák napjai ötletes válaszadó tanácsával.
Na, mit mondtal nekik?
Elhittek?
MIlyen volt a seta a sraccal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!