Mit mondjak itthon, hova megyek?
Magántanuló vagyok és délelőttönként nem nagyon járok sehova, de holnap délelőtt találkoznék egy barátommal (nekik nincs suli holnap). Érdekel a srác, de nem szeretném egyből elmondani Nekik, hogy találkozgatok valakivel csak ha komolyabbra fordul. A szüleim furcsán fognak nézni, mert imádom átlustálkodni a délelőttöket és csak akkor megyek bárhova is, ha fontos dolgom van. Ha elmondom, hogy egy barátommal találkozok rájönnek, hogy nem közömbös nekem a srác. Mit mondjak Nekik?
17/L
nem nagyon járok könyvtárba:)
Lehet tényleg azt mondom, hogy egy barátnőmmel találkozok.
Csak az a baj, hogy az összes barátnőmnek suli van.
Igazából a szüleimet nem zavarná, ha az igazat mondanám és simán elengednének csak aztán minden akörül forogna és tényleg nem szeretném csak, ha komolyra fordul
elégnek elég csak nem fogják érteni, hogy mi vett rá arra, hogy délelőtt menjek valahova:D
délután meg a srácnak dolga van így csak a délelőtt jó
Csak sétálunk egyet:)
Ha mindez délután lenne semmi gond nem lenne, egyszerűen csak tudni fogják, hogy valami fontos dolog, ha én délelőtt elmegyek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!