Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit szólnátok, ha...

Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok lakótársa egy fiú lenne?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akinek vettek a szülei egy lakást, amiben 2 szoba van és lány lakótársa egy fiú lenne. De nincsenek együtt meg semmi ilyesmi?

Ti mit szóltok ehhez, ez jó vagy rossz? Ti engednétek egyáltalán? (A kérdés rólam szólna egyébként, jelenleg lány lakótársam van, csak most egyik fiú haverom albérletet keres. Egyelőre nem gondolom, hogy a lány akivel lakom, kitenném, csak gondoltam mi lenne, ha.)

2015. ápr. 28. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányomnál pont ez a helyzet. Kiadta az egyik szobáját egy fiúnak. Hogy mit szóltam? Semmit. Csak annyit kértem a lányomtól, hogy normális fiúnak adja ki, aki nem drogozik, hanem tanul vagy dolgozik rendesen. Egyébként már mi is találkoztunk vele, és nincs semmi gond a sráccal. Jó fej, kedves, és van célja az életének. A menyasszonya is kedves
2015. ápr. 28. 23:14
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Szüleid sara... ha már lakást vesznek neked, azt fenn is kéne tartaniuk és akkor nem szorulnál rá, hogy lakótársad legyen.... pénzeljenek ha már így televannak.
2015. ápr. 28. 23:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Az én szüleimet nem különösebben érdekli, hogy kivel lakok. Viszont mivel a sajátod a lakás, pár dolog másképp van. Egyrészt, ettől független általános szabály, hogy baráttal ritkán éri meg összeköltözni, gyakran ront ugyanis a viszonyon az együttélés. Nekem fiú és lány lakótársaim is voltak, én a fiúkat jobban szerettem. Nem problémáznak annyit, jó úgy, ahogy van, ennek fejébe mondjuk rendetlenebbek is. Ez különösen amiatt fontos, hogy saját lakás, tehát hogy hajlandó vagy-e eltűrni egy kis kupit cserébe a lelki békéért. De ez nincs kőbe vésve, a két legjobb lakótársam lány volt, az egyik ráadásul külföldi. Szóval szerintem te is gondold át alaposan ezt a dolgot.
2015. ápr. 29. 01:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy lány vagyok.
2015. ápr. 29. 01:13
 15/22 anonim ***** válasza:

Én gyerek szemszögéből ismerem a sztorit. :)

Egyetem alatt volt, hogy fiúkkal laktam együtt. Nem volt semmi probléma, nem volt állandó hiszti minden marhaságon, mint a lányoknál. Igazából velük jobban szerettem lakni.

Szüleimet nem érdekelte különösebben, nem voltam már gyerek. Most őszintén, mivel másabb, mint ha egy lánnyal laksz?

2015. ápr. 29. 10:20
 16/22 anonim ***** válasza:

igy van...nem mindegy, hogy aját lakásba jon a haver, vagy osszekoltozol valakikkel..valahol.

ha a sajátod, akkor már nem leszel olyan elnézo, mintha másé lenne a lakás..

nekem az unokatestvérem koltozott hozzám, akit addig imádtam...nem tudtam , hogy az a szokása, hogy félorát áll a forro zuhany alatt..nem figyelt arra, hogy a viz már konkrétan a szobában állt meg...(zuhanyzási szokásának koszonhetoen)..hogy a koszos poharakat, bogréket a szobában tartotta, ami végul hozzáragadt a butorhoz, hogy nem nézte a kaját a hutoben..és ossze voltak rohadva..én meg surolhattam a hutot..hogy cipovel kozlekedett a fehér szonyegeken... néha be-benyult a szekrényemben "kolcson vette" a fényképezogépemet..és más egyéb cuccaimat. szart az egészre, a szonyeget, a butort nem o vette, nem o hozta..na miután még a rezsit se tudta kifizetni, mert mindig haladékot kért..4 honap egyuttlakás után kitettem a szurét.

2015. ápr. 29. 10:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Semmit, mndjuk annyiból örülnék neki, ha gebasz van, talán meg tudja védeni - jobban, mint a lány lakótársa.

De emberfüggő, meg én alapból, kis korom óta szívesebben vagyok srácokkal (kiv. a három barátnőmet), nekem a smink, hajak, divat nem téma, untat. A fiúk beszélgetései (párom és barátai) viszont érdekesek szoktak lenni.

2015. ápr. 29. 12:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Én négy fiúval lakok együtt lassan 2 éve :DD Sose volt semmi, néha összeülünk meginni 1-2 fröccsöt, összetűzés meg annyi volt hogy egyikük hajlamos lenyúlni a bögrémet a konyhából, és akkor hetekig a szobájában van, de már nem a konyhában tartom hanem a szobámban :D

Ha arra gondolsz, hogy ellenkező nemű lakótárssal automatikusan lefekszik-e az ember, akkor azt mondom nevetséges. :D

Szóval, miért ne engedném? Csak bírja idegekkel, ha a srác rendetlen.

2015. ápr. 30. 13:29
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem eddig négy lakótársam volt, egy kétségbeejtően tisztaságmániás lány, egy koszos lány, egy tiszta, de iszonyat pazarló lány (egy takarításra elmegy egy fél Balatonnyi víz) meg egy tiszta, de rendetlen fiú. abszolút nem nemfüggő szerintem.
2015. máj. 3. 00:02
 20/22 anonim ***** válasza:
21. századi, 18. életét betöltött, beszámítható, felnőtt nő vagy? Ha a válaszod az, hogy igen, akkor állj már végre a sarkadra, és magasról tegyél arra, hogy anyucinak és apucinak mi lenne a véleménye akkor, ha... Anyám 20 évesen házas volt, 22 éves korában pedig már engem rakott tisztába, nem hogy még a szülei mondták volna meg, hogy mit csináljon. Nőj fel!
2015. dec. 28. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!