Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok lakótársa egy fiú lenne?
Adott egy lány, akinek vettek a szülei egy lakást, amiben 2 szoba van és lány lakótársa egy fiú lenne. De nincsenek együtt meg semmi ilyesmi?
Ti mit szóltok ehhez, ez jó vagy rossz? Ti engednétek egyáltalán? (A kérdés rólam szólna egyébként, jelenleg lány lakótársam van, csak most egyik fiú haverom albérletet keres. Egyelőre nem gondolom, hogy a lány akivel lakom, kitenném, csak gondoltam mi lenne, ha.)
Én gyerek szemszögéből ismerem a sztorit. :)
Egyetem alatt volt, hogy fiúkkal laktam együtt. Nem volt semmi probléma, nem volt állandó hiszti minden marhaságon, mint a lányoknál. Igazából velük jobban szerettem lakni.
Szüleimet nem érdekelte különösebben, nem voltam már gyerek. Most őszintén, mivel másabb, mint ha egy lánnyal laksz?
igy van...nem mindegy, hogy aját lakásba jon a haver, vagy osszekoltozol valakikkel..valahol.
ha a sajátod, akkor már nem leszel olyan elnézo, mintha másé lenne a lakás..
nekem az unokatestvérem koltozott hozzám, akit addig imádtam...nem tudtam , hogy az a szokása, hogy félorát áll a forro zuhany alatt..nem figyelt arra, hogy a viz már konkrétan a szobában állt meg...(zuhanyzási szokásának koszonhetoen)..hogy a koszos poharakat, bogréket a szobában tartotta, ami végul hozzáragadt a butorhoz, hogy nem nézte a kaját a hutoben..és ossze voltak rohadva..én meg surolhattam a hutot..hogy cipovel kozlekedett a fehér szonyegeken... néha be-benyult a szekrényemben "kolcson vette" a fényképezogépemet..és más egyéb cuccaimat. szart az egészre, a szonyeget, a butort nem o vette, nem o hozta..na miután még a rezsit se tudta kifizetni, mert mindig haladékot kért..4 honap egyuttlakás után kitettem a szurét.
Semmit, mndjuk annyiból örülnék neki, ha gebasz van, talán meg tudja védeni - jobban, mint a lány lakótársa.
De emberfüggő, meg én alapból, kis korom óta szívesebben vagyok srácokkal (kiv. a három barátnőmet), nekem a smink, hajak, divat nem téma, untat. A fiúk beszélgetései (párom és barátai) viszont érdekesek szoktak lenni.
Én négy fiúval lakok együtt lassan 2 éve :DD Sose volt semmi, néha összeülünk meginni 1-2 fröccsöt, összetűzés meg annyi volt hogy egyikük hajlamos lenyúlni a bögrémet a konyhából, és akkor hetekig a szobájában van, de már nem a konyhában tartom hanem a szobámban :D
Ha arra gondolsz, hogy ellenkező nemű lakótárssal automatikusan lefekszik-e az ember, akkor azt mondom nevetséges. :D
Szóval, miért ne engedném? Csak bírja idegekkel, ha a srác rendetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!