Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok lakótársa egy fiú lenne?
Adott egy lány, akinek vettek a szülei egy lakást, amiben 2 szoba van és lány lakótársa egy fiú lenne. De nincsenek együtt meg semmi ilyesmi?
Ti mit szóltok ehhez, ez jó vagy rossz? Ti engednétek egyáltalán? (A kérdés rólam szólna egyébként, jelenleg lány lakótársam van, csak most egyik fiú haverom albérletet keres. Egyelőre nem gondolom, hogy a lány akivel lakom, kitenném, csak gondoltam mi lenne, ha.)
az én szuleimet pont nem érdkelte volna.
viszont én sose akartam egy fiuval egyutt lakni..
Ha a tied a lakás, miért kell az engedélyük?
Amúgy ahhoz nem szólnék semmi különöset, hogy a haver egy fiú. Ha jó haverok, tökmindegy.
Nem akarok általánosítani, de egy lány után gy fiúval együtt lakni... hát lehet hogy rövid úton megtéped a saját hajadat :)
Alapvetően az igények könnyen eltérhetnek két külön nemnél. Azaz nem törvényszerű, de egy fiú pl rendetlenebb, nagyobb koszt hagy maga után az esetek számottevő részében.
S ez még csak egy dolog.
Nekem volt olyan barátom, aki együtt lakott egy lánnyal... s az ő egyik cimborája, aki gyakran feljárkált, egyszer csak agresszívan nyomulni kezdett a csajra. Hát nem lett szép vége...
Persze ez nem jelenti azt, hogy nálatok is így lenne, vagy hogy az úriember rendetlen lenne, de te ismered őt, nem mi.
A kérdésedre válaszolva pedig: szülőfüggő. Aki önállóságra neveli a gyerekét és megbízik benne, ha netalán még ismeri is azt a fiút aki odaköltözne, nem hiszem hogy nagyon ágálna ellene. Viszont ha konzervatív értékeket vall, akkor pedig nagyon is kiakadhat. Mint mondtam, szülőfüggő.
igazábol, nem jo haverral osszekoltozni..
jobban fognak idegesiteni a dolgai..nem metrsz majd szolni, csak bosszantod magad.. a barátság ugy marad barátság, ha ne laktok egy fedél alatt.
ha mégis odakoltozik, pár honap mulva annak a barátságnak lottek..
5: Ez nincs minden esetben így.
Vannak olyan barátok, akiknek valóban nem jó, ha együtt laknak. Kollégiumban pl. laktam együtt egy barátnőmmel, de még idejében döntöttünk úgy, hogy inkább nem kell ez nekünk.
Utána már saját lakásban egy időre összeköltöztem egy másik barátnőmmel és ezalatt csak még szorosabb lett a kapcsolatunk.
Emberfüggő, barátságfüggő.
Én pontosan így laktam együtt egy sráccal. És nem volt semmi se köztünk, se semmi gond.
A lányokból akkor már elegem volt (előtte lányokkal laktam), amúgy is fiúval akartam, meg ez jött össze. Nehéz volt albit találni, örültem, hogy egyáltalán összejött.
Szerintem egyedül az ember barátja/barátnője szólhat bele az ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!