Rosszat mondtam, ártottam ezzel?
Szerintem egy 7 éves gyerek már megérti azt, ha azt mondják neki, hogy valaki nem gondolt valamit igazán komolyan, csak dühös volt.
A "ne a gyerek előtt" egy jó tanács, csak az a baj, hogy nehéz betartani. A veszekedés mindig hirtelen robban ki, nem lehet elintézni, hogy ok, 18:30-kor round one lent a kocsiban, hogy a gyerek ne hallja.
Vidd el fagyizni és beszéld meg vele.
Elsős voltam mikor hasonlót mondott anyukám. Nem tudta hogy én is hallom. Rettenetesen rátapadtam rettegtem, hogy elhagy.
Nem sokkal utána volt, hogy kimaradt éjszakára, azt hiszem osztálytalálkozó miatt. Én meg halálra rémültem, hogy elment, kiokoskodtam, hogy biztos a nagyszüleimnél van. Szóval felszálltam a hajnali vonatra, de rossz helyen szálltam le, és eltévedtem.
Fél napig kóvájogtam, mire meg mertem kérdezni valakitől, hogy tudja-e hogy hol laknak a nagyszüleim. Szerencsére én is tudtam pár konkrétumot, szóval a néni elkisert.
Addig a szüleim már a rendőrséget is kihívták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!