Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiúk, ha anyukátok bántan a...

Fiúk, ha anyukátok bántan a barátnőtöket, ti adnátok neki egy pofont vagy leüvöltenétek?

Figyelt kérdés
Tudom morbid kérdés,csak most ezen filóztam hogy én egy ilyen helyzetett hogy kezelnék.
2015. ápr. 22. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Normális emberben fel sem merül ez a kérdés.

Te viszont már megtetted. Mentséged a küzdősport??

Ott nem tanultok önuralmat?

Nem lennék a barátnőd. Aki kezet emel az anyjára, megteszi a barátnővel is.

Sok nő megnézi, párja hogyan bánik az anyjával, mert ez sokat elárul a személyiségéről.

2015. ápr. 23. 04:12
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

"jártam küzdő sportra amikor kezet emelt akkor reflex szerűen oda csaptam,de ez csak egyszer volt."

Nem való neked a küzdősport.

2015. ápr. 23. 04:59
 13/20 anonim válasza:

Nyugi, az anyák 80-90%-ban ellenségesek szoktak lenni a fiuk barátnőjével.

A nők ösztönösebb teremtmények, mint a férfiak, ezért nem is tudják türtőztetni magukat, amikor kellene.

2015. ápr. 23. 06:26
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Lehetőleg a barátnőd előtt tedd meg...Ha okos csaj akkor rájön, hogy az anyukád után ő következik majd...
2015. ápr. 23. 07:04
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha a párom megütné az édesanyját vagy leüvöltené a fejét, nem lenne a párom többet.
2015. ápr. 23. 07:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor voltam 10 éves amikor vissza csaptam és az 1-szer volt,de mint írtam azért filóztam mert ismerek és hallottam olyat is ahol a fiú így rendezte le ezt.Most az mivel jobb amikor egy lány osztálytársam azt mondja az anyjának hogy f..szopó ? Csak mert én ilyet nem mondtam soha anyámnak,és szerintem egyszer mindenki keménykedett egyszer kétszer a szüleivel.
2015. ápr. 23. 07:41
 17/20 anonim ***** válasza:
ha előttem emelnêl kezet az anyukádra, addig lennék a barátnőd. Nem érdekel, hogy engem védesz, onnantól nem érezném magam biztonságban. Ha az anyád megütöd, a lányt is megütöd majd, ha olyanod lesz.
2015. ápr. 23. 08:42
 18/20 anonim válasza:
49%
Hát azért az anyákat se kéne szentkönt emlegetni, mert igenis köztük is vannak olyanok, akik szinte kikövetelik maguknak az ellenszenvet. Sokan írják, hogy ha a párjuk előttük üvöltené le az anyját vagy neadjisten megütné, akkor nem lenne párjuk többé. Igen ám, de az éremnek két oldala van. Én anyám pl. egy alkalommal a nagy konyhakéssel indult meg bátyám felé, hogy leszúrja. Na akkor indokolt lett volna minimum a leüvöltés, mert egy anya ne alacsonyodjon le ennyire. Lehet lepontozni, de vannak olyan anyák, akiknél a szép szó meg csendben leülős beszélgetés semmit sem ér.
2015. ápr. 23. 08:57
 19/20 anonim válasza:
szentként*
2015. ápr. 23. 08:57
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Pofonvágni??? Vagy leüvölteni az édesanyád egy barátnő miatt?? Aki ezt megteszi, az nemhogy nem férfi...de nem is ember. Mert oké, vannak olyan helyzetek, mikor nem helyesen viselkedünk...senki sem tökéletes..barátnő sem...feleség sem...anyuka sem... El is lehet mondani a véleményünket, a nem tetszésünket...de ez nem egyenlő a pofonvágással és az üvöltözéssel!

Ha az én fiam merne csak üvöltözni....nagy bajban lenne! Akkor is, ha már 30 éves...... Pfff

2015. ápr. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!