Hogy veszítettétek el a barátotokat/barátnőtöket/haverotokat? Mi történt? Miért szakadoztak le?
Megismert egy undorító kis k*rvát és átpártolt hozzá :-( 12 évesek lehettünk...Így váltak el útjaink 2 barátnőmmel is. Abból a kis k*rvából drogos anyuka lett,belőlem diplomás normális felnőtt.A két barátnő közül az egyik külföldre ment,a másiknak nehéz a sorsa. Meghalt az édesanyja, drogos társaságba keveredett...stb stb. Nem tudom mi van velük, néha 1-2 képfeltöltés van róluk a facebookon. Mondjuk csodálkoztam is, hogy ők jelöltek be. Én tuti nem jelöltem volna be őket magamtól :D
Felnőttkori barátokkal hálisten ilyen nincs.
Ha még barátra beleérted a párkapcsolatot,akkor sajnos előfordult már velem többször, hogy nem reagált az illető telefonra,végül feladtam. Többet nem keresett az egyik férfi. A másik még próbált keresni,de nem komolyan sajnos.
pár csaj kikezdett az aktuális barátommal
voltak akik átvertek (lopás is volt)
vannak akik kimentek külföldre, v elköltöztek
és akik tartós komoly kapcsolatba kerültek
tőlük mind eltávolodtam, vagy eltávolodtak tőlem
Volt egy nagy bulizós, piálós társaság, velük voltam 15 éves koromtól, úgy 23ig. Akkoriban elkezdtem érezni, hogy már nem hozzámvalók, túl komolytalanok, se suli, se munka( legalábbis nem komoly, csak ilyen hébe-hóba), csak a pia meg a bagó, fű és a sok hülyeség, amit összehordtak. Mikor összejöttem a párommal már végképp nem volt hangulatom hozzájuk, össze se lehet hasonlítani a 2 társaságot.
Azónkívűl barátnők is leszakadtak egy páran, volt egy aki állandóan hazudozott, mindig zavartak a kamu sztoriai, de mikor engem is belekevert és hülyeségeket beszélt rólam elegem lett.
Van méégegy lány, akivel megszakadt a barátság, mert ő elköltözött és bekerült egy ilyen magukat nagy intelektuálisnak képzelő emberkék közé, és most kb totál lenéz mindenkit, aki nem ilyen. Tegyük hozzá, hogy a csaj állandóan bukdácsolt suliban, én segítettem neki mindenben, egy könyvet nem olvasott el, nem tanult tovább, most is egy szupermarketben eladó, szóval nem tudom mitől van úgy elszállva:) Sokáig rosszul esett, de már nem érdekel.
Volt egy barátnőm aki mint utólag kiderült azért volt a barátnőm mert én dolgoztam, ő meg nem és mikor elmentünk valahova mindig én fizettem. Egyre többet kért kölcsön, persze sose adta vissza. Aztán egyszer egy nagy vitába keveredtem egy csajjal és az ő pártját fogta. Ennek akkor lett vége.
Aztán volt egy másik, minden nap együtt lógtunk, aztán kiköltöztem külföldre. Még tartottuk a kapcsolatot. Utána hazajöttem végleg, gyerekem lett, azóta nem kíváncsi rám.
A harmadiknak meg a bulizásból áll az élete, engem már ez nem vonz közel a 30-hoz, de neki ez az állapot még mindig megfelel. Minden hétvégén bulizik és talaj részegre issza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!