Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszítettetek már el barátot...

Veszítettetek már el barátot a szerelmetek miatt?

Figyelt kérdés

Mondják ugye,hogy a barátság a legfontosabb, nekem mégis többet ért az új kapcsolatom,nem véletlenül

Baromi tapasztalatlan barátnőim voltak, a hátuk mögött 0 kapcsolattal,komollyal meg pláne nem...

Féltékenyek voltak!

Így elveszítettem őket,így nem akartam több időt velük tölteni,hogy nem tudok megosztani velük semmit,mert a féltékenység miatt nem tudnak nekem örülni...

Aki fontos volt,az megmaradt.

Sőt,volt olyan,akiről azt hittem elpártol,de mellettem maradt.

Mi a véleményetek?

2012. jan. 27. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Akiket ezért veszítettél el, azt ne is sajnáld, mert nem volt igazi barát. Nem csak a tapasztalatlanságuk miatt nem tudtál erről beszélgetni, hanem mert féltékenyek voltak és aki féltékeny a másik boldogságára, az nem barát.
2012. jan. 27. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én úgy mondanám, hogy az ő szerelme miatt ment tönkre a barátságunk. Nekem is van kapcsolatom 3 éve, és a párom a legfontosabb nekem, de a 3 év alatt sosem hanyagoltam a barátaimat! Az egyik barátnőmben viszont hatalmasat csalódtam. Már ezt az előző pasijánál is eljátszotta de most megint, engem innentől már nem érdekel. Tavaly szilveszterkor jöttek össze nekem köszönhetően, előtte senkije nem volt senki nem törődött vele, én hívtam magammal mindenhova, engem hívott ha baj volt és órákig mesélt, én meg mindig készen álltam ha kellettem. Aztán most már 1 éve együtt vannak, és le se sz.r, szilveszter óta nem volt képes fb-n a levelemre válaszolni, közbe meg mindig ott rohad, és minden hétvégén a barátjával lóg és az ő barátain, akik ki nem állhatják a csajt, de neki nem tűnik fel. Ne haragudj, a regényért, de most jól esett ezt kiírnom magamból.

Szóval igen ilyenkor megmutatkozik ki az igazi barát.

2012. jan. 27. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egyik (volt) legjobb barátnőm mondott le rólam, amikor megismerkedett a mindent elsöprő nagy szerelmével. Én akkor finoman, bár kicsit sértődötten felhívtam a figyelmét arra, hogy nem feltétlen tart a kapcsolata örökké és akkor én nem biztos, hogy hajlandó leszek már "ajnározni" őt, de nem érdekelte.

Megszakadt a kapcsolatunk, ő hozzáment a pasihoz, szült neki egy gyereket, de a végül kiderült, hogy teljességgel megbízhatatlan, mert pl. a fizetése nagy részét a játékautomatákba hordja. Elváltak, így a volt barátnőm most egyedül neveli a gyerekét, én nem vagyok neki, de biztos talált mást helyettem, ahogy nekem is új barátaim vannak azóta.

Szóval mindenki pótolható és ez vonatkozik rád is a barátnőid szemében és a barátnőidre is a te vonatkozásodban.

2012. jan. 27. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy gyerekkori barátnőm,akivel minden nap együtt lógtunk és nagyon kötődtem hozzá.Ott ment tönkre a kapcsolatunk,hogy összeismerkedett egy pasival,aki tényleg irigylésre méltó volt,ahogy törődött azzal a lánnyal,jobb pasit nem is kívánhatott volna magának.Azután ennek a csajnak lettek új barátai,amik eddig sosem voltak és boldog élete lett.Velem már egyre kevesebbet törődött,majd végleg eltűnt.Én csak egy időtöltés voltam neki a nyomorúságában,meg egy támasz,amit bármikor eldobhat magától,ha talált másikat.Amikor elhagyta a palija,én voltam az első,akihez becsöngetett.Ennyi.Itt engem dobtak el egy három éves kapcsolat miatt.Bocs,inkább azt mondanám,hogy elfelejtettek.
2012. jan. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!