Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiúk, ha anyukátok bántan a...

Fiúk, ha anyukátok bántan a barátnőtöket, ti adnátok neki egy pofont vagy leüvöltenétek?

Figyelt kérdés
Tudom morbid kérdés,csak most ezen filóztam hogy én egy ilyen helyzetett hogy kezelnék.
2015. ápr. 22. 21:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. ápr. 22. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
8%
Kérdésekkel felé, és magyarázatot a tényekkel kapcsolatban. De finoman mondva, de nem bántanám mert annyit egy csaj sem értékes.
2015. ápr. 22. 21:08
 3/20 qqqxxx válasza:
86%
Pofont anyamnak? Semmilyen korulmenyek kozott sem, soha. Ez hogy jutott eszedbe?
2015. ápr. 22. 21:08
 4/20 anonim ***** válasza:
26%
Nem ütném meg, de leüvölteném.
2015. ápr. 22. 21:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom,talán mert én nem türöm ha olyan embert bántanak akit szeretek.Jó szeretem anyumat és tudom nem ilyen.Igazából onnan hogy ismerek olyat aki így oldotta meg és azóta anyukája piszkálja a barátnőit.Jó én is emeltem kezett anyumra de akkor rosszat csináltam és jártam küzdő sportra amikor kezet emelt akkor reflex szerűen oda csaptam,de ez csak egyszer volt.Tudom hogy nem bántaná a barátnőm,csak mindig filozók valamin akkor kívácsi vagyok mások véleményére.
2015. ápr. 22. 21:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

hogy érted, hogy bántaná?

fizikailag??

2015. ápr. 22. 21:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit értesz bántás alatt, de két felnőtt között sem a pofozkodás, sem a leüvöltés nem számít megoldásnak.

Ha már megoldást keresel, a kulturált megbeszélést ajánlanám.

2015. ápr. 22. 21:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Egyik sem kulturált megoldás.
2015. ápr. 22. 21:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Soha nem ütném meg az anyámat! Mellesleg az anyám nem alacsonyodik le olyan szintre, hogy a barátnőmet megbántsa. Ha gondja lenne, akkor is megtartaná magának, legfeljebb a nevelőapámnak mondaná el csak.

De megütni soha. Egy lány kedvéért sem ütném meg az anyámat!!

23/F

2015. ápr. 22. 21:32
 10/20 anonim ***** válasza:

Persze, valamire való férfiember néha-néha istenesen elveri a jó édes anyját.

Nincs ezzel semmi baj.

2015. ápr. 23. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!