Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 21 éves lányotok terhes a 45 éves párjától, ráadásul a lányotok ikreket vár?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 21. 20:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Igen, tényleg a helyzettől függ, hogy még otthon él e a lány, milyen a férfi és a vele való kapcsolata és az anyagi hátterek, a lány dolgozik, tanul-e, stb.

Ha külön élnek, rendezetten, rendes a férfi, szeretik egymást, munka is van, minden klappol, akkor mi a franc zavarhatna? Korkülönbség? Egy kissé zavarna, de hát most mit csináljak, a gyerek-illetve gyerekek-már kész vannak a pocakban várják a startot.

Remélem, hogy szépen reaglnám le, megértően és örülve. Én tudom, milyen, mikor nemépp szép reakció jön ki szülőkből. (2. kisunokáját anyósom már nem igazán ujjongva fogadta...soha nem tudom elfelejteni)

Megpróbálnék olyan izgatott lenni, ahogy ők és mellettük állni. Semmivel sem tudom jobban elrontani a dolgokat mint a negatív hozzáállással.

Legalább a 45 éves férfi kevesebb eséllyel fogja elhagyni.

Viszont ha pl már van neki is sajátja és közben arra gyerektartást fizet, annak már nem annyira örülnék. Ha ők nevelnék, annak sem.

A helyzet adott, ezen már nem tudsz "javítani"-mármint szerinted javítani-mert gondolom te ha tehetnéd, visszacsinálnád az egészet.

2015. ápr. 21. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
Örülnék!
2015. ápr. 21. 21:11
 13/20 anonim ***** válasza:
15%
Attól tartanék,hogy mindent a lànyomnak kell majd csinàlnia,mert az apuka màr nagypapakorù,és félnék hogy valamilyen betegséggel fognak születni a gyerekek a pali kora miatt.
2015. ápr. 21. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Te vagy a lány anyja, vagy ez egy másik eset? Nem értem, mi a gond a mai huszon-, harmincéves pasikkal, hogy a húszéves lányok apjuk korabeli fickókkal kavarnak...

Bocs az offért, kérdésedre: nem lennék túl boldog, de ezt igyekeznék nem kimutatni a lány felé. És igen, papíron felnőtt már, de azért leültetném a férfiakat (az apát és a párt) megbeszélni, mik a további tervek, hogy képzelik el a közös jövőjüket. Azon is rajta lennék, hogy ha a lány még tanul, mindenképp csinálja végig szülés után az egyetemet/iskolát, minden segítséget megadnék neki.

Akárki akármit mond, lehet ez igazi szerelem is, én nem tartom egészségesnek, hogy ekkora a korkülönbség, egy fiatal, tapasztalatlan lányról és egy érett, javakorabeli pasiról van szó, akinek valszeg van néhány dolog a háta mögött. Csak remélni tudom, hogy nem nős ráadásul az illető...

2015. ápr. 21. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

21 éves. nem 13!

mit kellene tenni? az ő élete, felnőtt ember.

ha boldog, vele örülnék.

2015. ápr. 22. 09:21
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

ikrek????

de jó!

nagy gratula!

2015. ápr. 22. 14:44
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Akkor mit tettél, amikor megtudtad, hogy a lányod pasija 45 éves? Tedd most is azt!
2015. ápr. 22. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Mostanában mintha egyre több olyan fiatal lány lenne, aki idős pasival tartatja el magát, és még gyereket is szülnek nekik, hogy bebiztosítsák magukat. Nem értem, ennyire büdös nekika munka, jó beleülni a készbe? Az már persze nem jut el a kis agyukig, hogy karrier nélkül örökre függeni fognak a férfitól, pedig ha az olyan jól áll anyagilag, előbb-utóbb találni fog magának egy még fiatalabbat, az előző meg mehet a levesbe...Jobb lenne, ha mindenki magának próbálná kikaparni a gesztenyét, de így persze sokkal könnyebb.
2015. ápr. 23. 20:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
nem tud mindenki szabványéletet élni, ebbe kéne már beletörődni. megoldotta az életét, hol a baj???
2015. ápr. 23. 21:18
 20/20 kikicsoda ***** válasza:
100%
Segíteném, ahogy csak tudom és örülnék vele, bármi lesz,és te is tedd ezt, kérlek! :)))
2015. ápr. 28. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!