Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyát hogy...

Hogyan győzzem meg anyát hogy beleegyezzen a piercingbe? 15/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy ajak piercinget (Side Labret) talán az orromba is. Suliba nem hordanám meg családi összejövetelekre se.. de anya nem engedi mert "hogy nézne ki egy lyuk a szádon" meg a "barátaidnak sincs neked se kell".

Hogyan győzzem meg hogy megengedje vagy más rokon beleegyezésével is csináltathatok?

Van valami kiskapu?

2015. ápr. 20. 21:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az "oldalfufrus válaszoló" vagyok...nem tudom miért nem engedi...azt hiszi azért akarom mert másnak is van de ez nem igaz. Egyszerűen azt látom hogy szereti a hajamat és állandóan olyan ruhákat adna amilyet ő hordana ha ilyen korú lenne....ez olyan fura dolog nálla...de azt hiszem lassan felfogja hogy mit akarok
2015. ápr. 20. 22:54
 22/29 anonim ***** válasza:

Mi az az oldalfrufru?

Amúgy meg én sem engedném a piercinget. Minek az?

2015. ápr. 20. 23:04
 23/29 A kérdező kommentje:

mert tetszik kb már 2 éve csak akkor még azt gondoltam fiatal vagyok minek az de most már tényleg szeretnék..

Köszönöm a válaszok! :)

2015. ápr. 20. 23:50
 24/29 anonim ***** válasza:
56%
Van piercingem és tetoválásom, és lesz is még, de nem engeném a gyerekemnek, hogy legyen neki, pont mert gyerek és divatból kellene, ajakpiercinget meg orrpiercinget meg még magamnak se csináltatnék, annak ellenére, kohy tetszik (fogaim fontosabbak ill orrban nagyon hamar begyulladhat)
2015. ápr. 21. 00:43
 25/29 anonim ***** válasza:

23 vagyok, 15 évesen csináltattam az első piercingemet, azóta összesen 31 szúráson vagyok túl. Nincs már bennem mind, "csak" 12. A kivett ékszerek helye maradéktalanul beforrt, már nem látszik. Ha mégis marad utána egy kis hegecske, hát az százszor kisebb, mint amit a babakori injekció okozott az ember vállán például. Egy elvakart pattanásnak nagyobb helye marad. Magyarázd el anyukádnak, hogy ha megunod, kiveszed, beforr, és kész. Ráadásul az ajak- és orrpiercingek a leggyorsabban begyógyuló fajták. Az orrpiercingem helye konkrétan kivétel után másnap már nem látszott, pedig egy évig volt benne az ékszer.

Mutass rá anyukádnál, hogy a többi korodbeli mit is csinál? Bulizni járnak, isznak, drogoznak, szexelnek. Ezzel szemben te szeretnél egy piercinget... :)

Először csak eggyel hozakodj elő, ha egy van, utána már lazábban fog állni a többihez.

2015. ápr. 21. 09:32
 26/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 21. 18:23
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem 14 evesen lett.. Nem tudom miert baj az.

Igaz, hogy 1 evet vartam ra, de csak azert mert az volt a megallapodas, hogy jobbnak kell lennie az ev vegi bizinek mint a fel evinek.

Azota mar 3 piercingem van es nyarra tervezek meg egyet. (Vagy tobbet ha engedik :D)

Es nem telt el sok ido mivel most vagyok 15 eves xd

De hogy a kerdesre is valaszoljak..

Ha a szuleid nagyon ellenzik akkor egyaltalan nem tudsz mit tenni. Talan megtudod puhitani oket ha besegitesz a hazimunkaba vagy jobban tanulsz esetleg.. De nem tul eselyes. Talan par ev es engedni fogjak.

2015. ápr. 25. 09:39
 28/29 anonim válasza:

saját pénzből csináltatnék nyáron gyűjtöttem össze pár "diákmunkával"

a diákmunka meg idéző jelbe.. gyere kislány hozzám is ilyen diákmunkára "

[link]

2015. ápr. 25. 16:52
 29/29 A kérdező kommentje:
kutyasétáltatás,babára vigyázás stb.. gondolkozz kérlek..
2015. ápr. 25. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!