Hogyan győzzem meg anyát hogy beleegyezzen a piercingbe? 15/L
Nagyon szeretnék egy ajak piercinget (Side Labret) talán az orromba is. Suliba nem hordanám meg családi összejövetelekre se.. de anya nem engedi mert "hogy nézne ki egy lyuk a szádon" meg a "barátaidnak sincs neked se kell".
Hogyan győzzem meg hogy megengedje vagy más rokon beleegyezésével is csináltathatok?
Van valami kiskapu?
Mi az az oldalfrufru?
Amúgy meg én sem engedném a piercinget. Minek az?
mert tetszik kb már 2 éve csak akkor még azt gondoltam fiatal vagyok minek az de most már tényleg szeretnék..
Köszönöm a válaszok! :)
23 vagyok, 15 évesen csináltattam az első piercingemet, azóta összesen 31 szúráson vagyok túl. Nincs már bennem mind, "csak" 12. A kivett ékszerek helye maradéktalanul beforrt, már nem látszik. Ha mégis marad utána egy kis hegecske, hát az százszor kisebb, mint amit a babakori injekció okozott az ember vállán például. Egy elvakart pattanásnak nagyobb helye marad. Magyarázd el anyukádnak, hogy ha megunod, kiveszed, beforr, és kész. Ráadásul az ajak- és orrpiercingek a leggyorsabban begyógyuló fajták. Az orrpiercingem helye konkrétan kivétel után másnap már nem látszott, pedig egy évig volt benne az ékszer.
Mutass rá anyukádnál, hogy a többi korodbeli mit is csinál? Bulizni járnak, isznak, drogoznak, szexelnek. Ezzel szemben te szeretnél egy piercinget... :)
Először csak eggyel hozakodj elő, ha egy van, utána már lazábban fog állni a többihez.
Nekem 14 evesen lett.. Nem tudom miert baj az.
Igaz, hogy 1 evet vartam ra, de csak azert mert az volt a megallapodas, hogy jobbnak kell lennie az ev vegi bizinek mint a fel evinek.
Azota mar 3 piercingem van es nyarra tervezek meg egyet. (Vagy tobbet ha engedik :D)
Es nem telt el sok ido mivel most vagyok 15 eves xd
De hogy a kerdesre is valaszoljak..
Ha a szuleid nagyon ellenzik akkor egyaltalan nem tudsz mit tenni. Talan megtudod puhitani oket ha besegitesz a hazimunkaba vagy jobban tanulsz esetleg.. De nem tul eselyes. Talan par ev es engedni fogjak.
saját pénzből csináltatnék nyáron gyűjtöttem össze pár "diákmunkával"
a diákmunka meg idéző jelbe.. gyere kislány hozzám is ilyen diákmunkára "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!