13 éves vagyok és nagyon szeretnék nyelv piercinget, de mivel fiatal vagyok csak szülői engedéllyel lehetne megcsináltatni. Anya nem nagyon akarja megengedni. Hogyan fűzzem meg hogy beleegyezzen?
13évesen én szemöldök és orr pc-t akartam.Végül is örülök hogy nem engedte anyukám.
Egyébként gondolj bele abba... hogy mennyire fáj amikor ráharapsz a nyelvedre.Nos az hogy átszúrják,még jobban.
Egyébként meg 7.es vagy ha átlagosan nézem kor alapján... egy 13éves még kicsi.Én is nagynak éreztem magam,de így visszanézve nem az.
Sehogy sem tudod megfűzni anyukádat,mert ő pontosan tudja azt hogy milyen fiatal vagy,és nem akarja hogy kinézzenek téged a tanárok,idősebbek.Ha ő azt mondja,hogy nem lesz,akkor nem lesz.Nem a világ vége,hiszen pár év múlva,ha még mindig akarod(aminek kicsi az esélye) akkor megcsináltathatod.Nem muszáj 18évesnek lenni hozzá.Kérdezd meg majd tőle újra 3-4 év múlva.
Amúgy igaza van h a nyelv pc-t főleg nyaláshoz használják...
17L
csináltass intim pirszionget, arról nem szerez tudomást. Vagy lehet azt meg is engedi :D
és akkor csörögni fog a zacsid *.*
#4es:
ennek semmi értelme, a fültágítás maradandó a nyelven a lyuk meg egy óra alatt beforr.
Most melyik a nagyobb hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!