Hogyan győzzem meg anyát hogy beleegyezzen a piercingbe? 15/L
Nagyon szeretnék egy ajak piercinget (Side Labret) talán az orromba is. Suliba nem hordanám meg családi összejövetelekre se.. de anya nem engedi mert "hogy nézne ki egy lyuk a szádon" meg a "barátaidnak sincs neked se kell".
Hogyan győzzem meg hogy megengedje vagy más rokon beleegyezésével is csináltathatok?
Van valami kiskapu?
"Én oldalfufrut szeretnék úgy 3 éve szóval nem ilyen hirtelen ötlet...ezt sem engedi anyám szóval ha így állsz akkor nincs mit tenni :/"
Miért nem engedi?
ha suliba nem hordanád, összeforrna.
látom nem sikerült utánanézned a dolgoknak, csak húú piercing de menőőőő... :D
"Én oldalfufrut szeretnék úgy 3 éve szóval nem ilyen hirtelen ötlet...ezt sem engedi anyám szóval ha így állsz akkor nincs mit tenni :/"
És mi az indoka, de most komolyan? A helyedben már réges-rég megcsináltattam volna a francba, utána mit tud csinálni? Majd elver, mert csináltattál magadnak egy oldalfrufrut? Na ne.
Ja, és a kérdésre válaszolva:
Nincsen kiskapu, már ha normális helyen csináltatnád (máshol nem is érdemes csak te járnál rosszul). Azonban 18 éves korodban azt csinálsz magaddal, amit csak szeretnél, nem kell majd édesanyád engedélye. De talán addigra nem is fog már érdekelni ez az egész.
nekem szerencsére sosem tiltakozott anyukám, hagyta, hogy olyan legyek, amilyen lenni szeretnék.
ha kiveszed suliba, tényleg összeforrhat, de ez is egy jó érv lehet a szülőknek: ha nem tetszene már, csak kiszeded, és maximum egy rózsaszín pötty fog látszódni.
ha nagyon ellene vannak, nincs mit tenni. mondjuk volt, amikor rám lett szólva, hogy többet azért ne csináljak, de tetszett, kellett, ezért megcsináltam.. :D (fénykoromban úgy 10 piercingem volt, szinte mindet magamnak szúrtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!