Mit csináljak, ha félek itthon bemutatni a barátomat? A szüleim szerintetek hogy fognak reagálni?
Elég bonyolult és hihetetlen a történet, de kérlek Titeket, ne gyertek azzal, hogy kitalálom.
Volt egy legjobb barátnőm, együtt nőttünk fel. De tényleg, anyukáink általános iskola óta legjobb barátnők, még az egyetemet is együtt végezték el, együtt voltak egy évig Sydneyben, elválaszthatatlanok voltak. Az apukáink a gimnázium óta legjobb barátok.
Mi is ilyen "életre szóló" barátságot akartunk, folyton együtt voltunk. De tényleg, reggel találkoztunk és csak este, éjszaka váltunk szét. Együtt jártunk nyaralni, utazni, bulizni, mindenhova.
Erre tavaly nyár végén kiderült, hogy az én anyámnak és az ő apjának viszonya van már évek óta. Próbáltuk ezt kizárni, de ez a barátságunkat is megviselte. Egyre kevesebb időt töltöttünk együtt, nekem kellemetlen volt, ha ott voltam náluk és neki is ugyanez volt itt.
Novemberben lett egy barátom (első párkapcsolatom volt) és januárban elmondta, hogy haragudott rám, mert hanyagoltam, úgy érezte, hogy ok nélkül haragszom rá és a hátam mögött találkozgatott a barátommal, aki ezután szakított velem és összejött a legjobb barátnőmmel. Ő pedig nem is foglalkozott azzal, hogy ez nekem mennyire rosszul esik, sőt, szinte levegőnek nézett. De aztán az "álompár" pár hét után szakított, a volt legjobb barátnőm pedig ott maradt igaz barátok nélkül és azóta kb. egymás legnagyobb ellenségei vagyunk.
3 hónapja tart lassan ez az egész "állóháború" közöttünk, itthon is feszült még a hangulat, ősszel anyáék majdnem elváltak, a volt legjobb barátnőméknél van, hogy együtt van az egész család, rá pár napra hallom, hogy az apja egy hotelbe költözött, 1 hét múlva újra együtt éttermeznek...
Így is eléggé bonyolult volt az életem, erre összejöttem a legjobb barátnőm öccsével.
Szeretném itthon bemutatni, de szinte nem múlik el nap kiabálás nélkül...
17L
Miért kéne bujkálni, hazudozni? Mondd meg, hogy a Pistivel jársz és kész. Ezért nem kell felvinni, bemutatni.
Ha nálatok akartok lenni, akkor egyszerűen közöld, hogy feljön hozzád. Szerintem van annyi bajuk most a szüleidnek, hogy ne feccöljenek még ebbe is energiát. Ha nem muszáj, nem erőltetném, de letagadni se kell.
Amúgy meg ki tudja, a leírtak után mennyire lesz tartós a kapcsolat, 17 éves vagy, és ez már nem a Júliák kora, nem csinálnék a helyedben ebből problémát. Nagyobb gond a család és a barátságok szétesése - bocs, de ez a véleményem.
ha ez elsőre irtad igy le belezavarodás nélkül akkor többre vagy képes mint én.
én tuti belesültem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!