Mit tegyek? Anyám mindenbe beleszól.14/L.
Figyelt kérdés
Mindig mondja hogy tanuljak jobban de csak ebben van igaza. 3,9 az átlagom. Szerinte csúnya vagyok sminkelnem kéne magam mert mások azt csinálják. "Nőies" ruhákat vesz nekem mindenem kint van.
Szerinte nem fognak sehova sem felvenni mert buta vagyok
Gitározok, kedden fellépés napi 1,5 órát gyakorlok de anyának nem elég. Reggel legkésőbb (hétvégén) fél 9-kor ébresztő mert gyakorlás. 1 hónapja kezdtem el gitározni. Ez az 1.dalom. Beleszól hogy másképp játszak a hangszeren pedig még az sem tudja mi a moll vagy a dúr. Komolyan elegem van! Buta, csúnya vagyok. Mit tegyek?
14/L
7.osztályos vagyok
2015. ápr. 19. 23:26
11/11 A kérdező kommentje:
Most is próbálnék de folyamatosan beleszól hogy nem is az a dal. Teljesen más egyedül kezdőként elgitározni mint 50 profival. Nem érti meg amit mondok
2015. ápr. 20. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!