Lehetséges hogy az apuka megrontotta a fiát?
Van egy család ahol az anyuka tipikus nagyszájú, az apuka pedig visszahúzódó tutyi-mutyi alak. Van egy 30 éves fiúk aki meleg. Ez idő alatt a szülők soha nem kérdezgették hogy a fiuk miért nem visz haza lány. Az anyuka a 22 éves lányával egy szobában alszik az apuka pedig a fiával. Amikor ezt elmondtam valakinek (aki már előtte is úgy gondolta hogy az apuka is meleg) mondta hogy :nem akar sárral dobálózni, de nagyon nagy a valószínűsége annak hogy az apuka megrontotta a fiát kiskorában, és ennek is köze lehet a szexuális beállítottságához. Lehetséges az ilyen?
(nem kell engem sem sárral dobálni hogy semmi közöm az ügyhöz, stb. Engem csak másik véleménye is érdekel a témáról. A válaszokat előre is köszönöm.:)
Nem lehetséges...A szexuális orientáció már az anyaméhben eldől.
Ennek ellenére sem egészséges egy olyan felosztás, mint amiről írsz....
De azért mégis megkérdezném, honnan tudod ilyen pontosan, hogy az illető család hogyan osztja meg az ágyát a gyerekeivel. Ha kívülálló vagy, és semmi közöd az ügyhöz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!