Lehet jó szülő egy idős férfi?
Figyelt kérdés
Párom 42 évesen akar még egy gyereket. Nem túl idős már egy gyerekhez? Mi a vélemény? Férfiak, hogy viselik ha mondjuk 50 évesek lesznek mire a gyerek 8-10? Kb... Számít ez egyáltalán? Remek apuka a másik gyerekkel aki viszont 14 most. Kissé tanácstalan vagyok.2015. febr. 8. 22:14
2/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne jó szülő? Nem kortól függ.
3/15 anonim válasza:
Szerintem lehet,én is az vagyok! 50F-9éves fiúcska apukája vagyok.:-))Fontos,hogy sokat játsszon a gyerekkel és ne alkoholizáljon,ne legyen agresszív. Amúgy 40-50éves az még nem öreg!
4/15 anonim válasza:
Ez komoly? Miért lenne 42 évesen idős? Sok pasi ilyenkorra érik meg az apaságra!
5/15 anonim válasza:
Az én párom 45 éves,most tervezzük az első babát. Miért lenne idős???? Inkább neki szülök, mint egy 25 éves suhancnak.
6/15 anonim válasza:
A férfiak sosem idősek a gyerekhez. 42 éves férfit még messze nem neveznék idősnek. Sok híres idős ember van aki 60-70 éves lett apuka
PL: Steve Martin 67 évesen lett először apuka
Anthony Quinn 81 évesen is apuka lett
Chaplin 73 évesen lett apuka
Jean-Paul Belmondonak 70 évesen született a kislánya
Rod Stewart 66 évesen lett apuka
De a világ legidősebb apukája egy indiai férfi aki 96 évesen lett apuka.(és még él)
7/15 anonim válasza:
Apukam is pont ennyi volt mikor en szulettem :) Nincs ezzel semmi baj.
8/15 anonim válasza:
42 év nem idős, de ha gyereket szeretne, ő se halogassa sokáig, mert ugyanúgy kockázatosabb neki a gyerekvállalás, mint egy hasonló korú nőnek. Arra vagy kíváncsi, lesz-e türelme 50-esként egy 8-10 éves gyerekhez? A legtöbben ebben a korban nagypapák, és megállják a helyüket az unoka mellett, egy 8-10 éves gyerek már kevesebb állóképességet igényel, mint egy újszülött. Manapság nagyon sokan vállalnak középkorúan gyereket, nem fogtok kitűnni vele a tömegből. A 42 év egyáltalán nem akadály szerintem.
9/15 anonim válasza:
Férjem 41 volt mikor apa lett.. :) Most 10 éves a gyerek, ő pedig 51. A világ legjobb apukája. Törődik, játszik a gyerekkel, hozza-viszi, nagyon jó a kapcsolatuk.
10/15 anonim válasza:
A kérdést olvasva azthittem minimum 60 éves a férfi.
Ha szeretne még egy gyereket, és a másikat is tudja kezelni, jó szülője akkor nyugodtan jöhet a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!