Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet jó szülő egy idős férfi?

Lehet jó szülő egy idős férfi?

Figyelt kérdés
Párom 42 évesen akar még egy gyereket. Nem túl idős már egy gyerekhez? Mi a vélemény? Férfiak, hogy viselik ha mondjuk 50 évesek lesznek mire a gyerek 8-10? Kb... Számít ez egyáltalán? Remek apuka a másik gyerekkel aki viszont 14 most. Kissé tanácstalan vagyok.

2015. febr. 8. 22:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
az a jo hogy egy not mar 30 evesen oregnek tart a nagy atlag, egy ferfi 60 evesen meg fiatal... Hogy van ez?
2015. febr. 9. 08:31
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

ma 08:31

Mert a férfi nem öregszik, csak érettebbé válik!

2015. febr. 9. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Aham tehat a ferfi nem oregszik ezt eddig nem tudtam...
2015. febr. 9. 12:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat, mindössze azért vacilláltam mert édesanyám folyton azt mondja, hogy fiatalon kell gyereket nevelni egy "öregember" nem tud már annyi energiát fordítani meg figyelmet egy gyerekre. Szerintem mindössze ezt azért mondta mert az ő apja 50 éves volt mikor ő 10 és hát szerintem nem volt jó kapcsolatuk. Vagyis ami volt az nagyon száraz érzelemmentes akármi volt. Nagyon köszönöm a válaszokat , remek hogy így gondolja a többség :)
2015. febr. 9. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
az én párom 36 lesz, és még nincs gyerekünk, én 28 leszek. Nem fogok kétségbe esni, ha mondjuk 8-10 év lesz, hogy sikerül, de azért remélem hamarabb. Egyáltalán nem idős, sőt, a sőgornőm is most szült 34 évesen, a párja 44.
2015. febr. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!