Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség! Anyám le akar...

Kecsestyle kérdése:

Segítség! Anyám le akar mondani rólam de én ezt nem szeretném! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre rosszabb a kapcsolatunk anyámmal folyamatosan veszekszünk..Én szeretem de mind a 3 testvéremmel megcsinálta ezt ennyi idős korukban

Nemtudom mit tegyek mert én nem akarom hogy lemondjon a felügyeleti jogomról...

2015. ápr. 15. 19:52
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. ápr. 15. 22:08
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

1. Egy gyerekröl LEMONDANI nem lehet.

2. HA anyád ennyire betegesen viselkedik, akkor TE menj el a gyámhatóságra és ott mondd el ezeket.

A veszekedeös válaszolónak meg üzenem, hogy nem minden 12 éves egyforma, van olyan is, aki képes értelmesen fogalmazni. Attól, hogy a te környezetedben csak buta ilyen korú gyerekek vannak, még vannak értlemesebbek is.

2015. ápr. 16. 07:59
 33/37 anonim ***** válasza:
52%

Kötve hiszem, hogy a kérdező 12 éves gyerek: egy mai kiskamasz, sajnos, a legritkábban fogalmaz ilyen érettséggel, ilyen íráskészséggel - és ír, ilyen helyesírással. Ha mégis 12 éves lenne, akkor iszonyú kár lenne érte, ha elkallódna.

Az édesanya rajta kívül három gyermeket nevelt már fel? A legkisebb, a negyedik, serdülőkori konfúziói már meghaladják az erejét? Pillanatra se lenne meglepő. Tőle a társadalom "elvárhatja", hogy zokszó nélkül "nevelje, ha már világra hozta"? És az apától? Tőle mért nem követelhető, hogy átvegye a feladatot ebben a nehéz időszakban? Valószínűleg azért (sem), mert a kérdező bevallása szerint vele eleve rossz a kapcsolat: talán soha sem volt a helyzet magaslatán, ami a gyerekeit illeti.

2015. ápr. 16. 15:10
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Én is fogalmaztam így 12 évesen, sőt, a legtöbb osztálytársam is képes volt rá.

Ne tanácsoljatok neki olyat, hogy "tanuljon meg egyedül élni". 12 éves, a fenébe is!!

Anyád gyanúsan hasonlít az enyémre, ő is kb így viselkedett, gyakran mondogatta hogy bele kellene fojtania a fürdőkádba. Mégis éveken át tűrtem meg próbálkoztam, neki semmi nem volt jó. 16 évesen mertem először visszaütni. 17 évesen költözhettem apámhoz, ő akkor mert csak magához venni "meeer a bíróság anyádnak ítélt sajnálom, de majd ha 18 leszel, blabla". 19 évesen már egyedül éltem. Mostani ésszel már én is a gyámhatóságot javasolnám. Anyád nem fog csak úgy lemondani rólad, nem teheti meg, meg akkor lemondhatna a családi pótlékról is... szomorú, de néha ez is tényező :/

Kitartást :/

28/N

2015. ápr. 16. 15:57
 35/37 A kérdező kommentje:

Ma megint megkérdeztem hogy akkor mi lesz bemegy-e a bíróságra vagy nem..Holnapra szabadnapot vett ki, bemegy és majd akkor a bíróság eldönti.

Ahhoz képest hogy mennyire utál,ma még meg is szólt érte hogy elmentem fagyizni és 4-kor értem haza..

Nem akarom magam sajnáltatni és nem is fogom.De milyen anya az aki lemond a gyerekéről?!

2015. ápr. 16. 17:50
 36/37 anonim válasza:
Mi történt azóta?
2017. márc. 22. 19:16
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
mi tortent veled azutan kedves kerdezo ?
2020. júl. 13. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!