Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség! Anyám le akar...

Kecsestyle kérdése:

Segítség! Anyám le akar mondani rólam de én ezt nem szeretném! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre rosszabb a kapcsolatunk anyámmal folyamatosan veszekszünk..Én szeretem de mind a 3 testvéremmel megcsinálta ezt ennyi idős korukban

Nemtudom mit tegyek mert én nem akarom hogy lemondjon a felügyeleti jogomról...

2015. ápr. 15. 19:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Ha beszélni akarok vele csak annyit mond hogy múltkor mindent elmondott.. Azt mondogatja állandóan hogy pénteken megy a bíróságra és lemond rólam.Múltkor mondtam neki hogy beszéljük meg ezt, valahogy oldjuk meg.Én tényleg nem szeretném ha lemondana rólam.De őt egyáltalán nem érdekli hogy mit gondolok
2015. ápr. 15. 20:15
 12/37 anonim ***** válasza:
63%
Megegyszer mondom, nincs olyan, hogy lemondani valaki a gyerekről, csak és kizárólag akkor, ha örökbe adja
2015. ápr. 15. 20:17
 13/37 A kérdező kommentje:
Ha beszélni akarok vele csak aannyit mond
2015. ápr. 15. 20:19
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
Már bocsánat....de ezt hogy gondolja? 12 évesen csak úgy edob? Ha van egy gyereke és volt olyan ügyes h megszült akkor olyan ügyes is legyen h felnevel ès nem másra sóz rá. Nagyon sajnállak...
2015. ápr. 15. 20:19
 15/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem gyanús, hogy anyukád pszichésen nem 100%, de csak a saját családomból tudok kiindulni, és ha tényleg így van, nehéz évek elé nézel. Korán fel fogsz nőni, de kitartást kívánok. Nem tudom, mit tehetnél, én is tanácstalan vagyok a saját családommal kapcsolatban.
2015. ápr. 15. 20:21
 16/37 A kérdező kommentje:
Hogy mivel idegesítem?A spontán létezésemmel,Igen mindig én kezdek el kicsit durvábban beszélni de nem tehetek róla, muszáj megvédenem magam a provokálása ellen.De múltkor is olyan bántó dolgot vágott a fejemhez hogy szó szerint a sarokba kuporodva sírtam...Nagyon rossz minden nap így élni,a saját anyám utál...
2015. ápr. 15. 20:36
 17/37 A kérdező kommentje:
Lehet hogy most hülyeséget mondok de nincs valami jogom amivel ezt akadályozhatnám?
2015. ápr. 15. 20:39
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pláne nem fog lemondani rólad, csak a szája jár. Látja, hogy ezzel megfélemlít és így próbál jobb belátásra bírni.

Ne vedd ezt komolyan, és ha tudsz, kicsit távolodj el tőle egy időre.

2015. ápr. 15. 20:45
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy csak megfélemlítésből csinálja.. Egy anya ilyen dolgokat nem vág a gyereke fejéhez...
2015. ápr. 15. 20:53
 20/37 anonim ***** válasza:
41%
Kamu. A fogalmazásmód, kifejezések egyáltalán nem 12 éves gyerektől vannak. Vannak a környezetemben hasonló korú gyerekek, ossze tudom hasonlítani.
2015. ápr. 15. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!