Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség! Anyám le akar...

Kecsestyle kérdése:

Segítség! Anyám le akar mondani rólam de én ezt nem szeretném! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre rosszabb a kapcsolatunk anyámmal folyamatosan veszekszünk..Én szeretem de mind a 3 testvéremmel megcsinálta ezt ennyi idős korukban

Nemtudom mit tegyek mert én nem akarom hogy lemondjon a felügyeleti jogomról...

2015. ápr. 15. 19:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Neharagudj de hogy jössz ahhoz hogy az Én kifejezéseimből és fogalmazásmódomból levond hogy kamu a kérdés??!!

Attól még hogy kicsit jobban tudok fogalmazni ez nem kamukérdés!

Tényleg ez a helyzet az anyám le akar mondani rólam!

2015. ápr. 15. 21:10
 22/37 A kérdező kommentje:
Látom hogyha valaki mostanság okosabb mint az átlag akkor azt mindjárt piszkálni kell...Szép..
2015. ápr. 15. 21:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
A tesóiddal pontosan mit csinált?
2015. ápr. 15. 21:19
 24/37 A kérdező kommentje:

Mindegyik tesómnál ugyanazt csinálta körülbelül

Ha valami nem tetszett neki lelépett vagy fenyegetőzött

7 éves voltam amikor öngyilkos akart lenni előttem..az mély nyomot hagyott bennem..a nagyobbik bátyámat késsel fenyegette!..

2015. ápr. 15. 21:31
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
ismerős anyuja is ilyesmi volt, nagyon sok pontban egyezik, annyi különbséggel, hogy nem ment bíróságra, egyszerűen kizárta a gyerekét, elvette a kulcsot és azóta is hajtogatja, hogy hamarabb kellett volna megtennie.ott klímaxra gyanakodtak, hogy attól h*lyülhetett meg az asszony
2015. ápr. 15. 21:42
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
azt tanácsolom próbálj a sarkadra állni, tanulni önállóan élni, készülj, ne félj.
2015. ápr. 15. 21:43
 27/37 A kérdező kommentje:
Próbálok nem is foglalkozni vele..Hátha csak adja Isten fenyegetőzik
2015. ápr. 15. 21:46
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nagy eséllyel pszichiátriai betegséggel küzd. Ép eszű szülő nem így viselkedik. Kérhetsz segítséget az iskolától, a Nane egyesülettől, és a területi családsegítőtől. Anyukádnak meg leginkább orvosi segítségre lenne szüksége.
2015. ápr. 15. 21:51
 29/37 A kérdező kommentje:
Járt orvoshoz ilyen gondokkal de amit elmagyaráz neki az orvos arra itthon magasról tesz,ugyanúgy megy a magazdasági feje után..
2015. ápr. 15. 21:55
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez ismerős, és még évekig ezt fogja csinálni. Szóval próbáld azokat felkeresni, akiket az előbb írtam. Legalább magadon segíts, anyukádnak nem tudsz egyedül.
2015. ápr. 15. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!