Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fajta gyereknevelésről?

Figyelt kérdés
14 éves. Csak mesecsatornákat nézhet, ott is inkább a Disney-t, mert a Nickelodeonon már vannak olyan mesék, ahol kicsit verekednek. Az internetezés előzményei állandóan leellenőrizve, csak fb (ott is csak ellenőrzött beszélgetés az osztálytársakkal) és internetes játékok (versenyzős, verekedős kizárva).

2015. ápr. 14. 21:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Azt hogy érted, hogy "Disney cuccok tele vannak tudatalatti szexszel, nemi erőszakkal, vérfertőzéssel, pedofíliával, úgyhogy gratulációmat nyújtsd át."
2015. ápr. 15. 15:51
 12/14 anonim válasza:
100%

Most leszek olyan merész és elmondom kamaszfejjel, hogy mit gondolok erről. Ez a korlátozás csak azt fogja eredményezni, hogy ha már megelégeli, lázadás lesz belőle. Viszont ha elötte le vannak fixááálva a szabályok mint pl.miket nem nezhet, mennyi ideig, miket rakhat ki facebookra...de inkább figyelmeztetni kéne a veszélyeire. De a chatelések elolvasása elég aljas dolog, ott személyes dolgokról van szó. Mást nem azért sem helyes dolog, mert a másik fél üzeneteit is elolvasod vele. 14 évesen pont hogy nem kéne ennyi mindent korlátozni, mert később nem fogod tudni, hogy mi gyerek határa, meer ha a korlátozás megszünik át fog esni a ló túloldalára vagy magad ellen fordítod. Elötte meg kell beszélni mi a jó, mi a rossz, szerinted miért rossz, szerinte miért jó. Édesapámmal is ilyen a kapcsolatom, nincs olyan amit nem tudnék vele megbeszélni és igenis 16 évesen is meghallgatom a véleményét és ő is az enyémet és tisztában vagyok a korlátokkal és következményekkel. A korlátozás helyett egy bizalmas kapcsolat kialakítása kéne. :)

Elnézést a tegezésért, de így jobban megfogalmazható. És persze ez csak a saját tapasztalatom.)

2015. ápr. 15. 16:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond, ugyanis én ennek a 14 éves lánynak egy osztálytársa vagyok, szóval nincs nagy korkülönbség. :D
2015. ápr. 15. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Beteg dolog.

És szerintem az internetes előzmények visszanézése sem normális egy 14 éves esetében. Még egy 10-12 évesnél oké, de utána már nem.

2015. ápr. 15. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!