Csak engem hat meg nagyon, amikor egy férfi (az a "macsó" fajta) a gyerekeivel játszik?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy az ilyen típusú férfiak imádják legjobban a gyerekeiket. Annyira cuki, hogy ha ilyet látok, tökre meghatódok. Más is van így ezzel?2014. júl. 24. 18:42
1/15 anonim válasza:
Az ilyen férfiak bármit tesznek a nők 99%-a meghatódik vagy nedvesedik.
Tapasztalat;)
2/15 A kérdező kommentje:
Nem is. :D Csak, ha gyerekkel vannak. Az olyan cuki. :D
2014. júl. 24. 18:53
3/15 anonim válasza:
Engem nem igazán. Az a természetes, ha az apa játszik, foglalkozik a gyerekével. Már miért lenne "cukibb", ha egy macsó apuka teszi ezt, mint ha egy kevésbé macsó? Az sem a macsóságon múlik, hogy mennyire szereti az ember a gyerekét.
Gondolom, még magad is szinte gyerek vagy. :)
4/15 anonim válasza:
Jó, hát én se mindenre értem, de szeretnek azért a nők minden marhaságért megdicsérni :D
5/15 A kérdező kommentje:
Azért cukibb, mert ezek a férfiak általában nem látszódnak gondoskodónak.
2014. júl. 24. 19:00
6/15 anonim válasza:
Berki Krisztián-ra gondolsz ilyenkor?
7/15 anonim válasza:
Engem sem nagyon hat meg, az apja persze hogy szereti gyerekét.
8/15 anonim válasza:
Mi a jó élet ezen a megható? Az van genetikailag az emberbe meg kb. minden élőlénybe kódolva a patkánytól kezdve a madarakon át az emberig, hogy gondoskodjon a kicsinyéről. Nem látok benne semmi meghatót.
9/15 anonim válasza:
Érned és tapasztalnod kell még,hogy megérthesd,milyen érzés szerető szülőnek lenni,és hogy mennyire nem függ össze a szülői szeretet az alaptermészettel.Lehet valaki egy gátlástalan bűnőző,nagydumás nőcsábász,vagy akárki,érthető módon kötődni fog a saját véréhez-szerencsés esetben.Ez nem megható,inkább természetes dolog a szememben.Én nem esek hasra Jóska Pistától,csak mert reggel velem flörtölt,délután meg a gyerekét viszi a játszótérre.Alapvető dolog ez,ha jó apa.
10/15 anonim válasza:
Egyetértek, elvileg ennek normálisnak lennie. Plusz "játszani" könnyű a gyerekkel, macsó apuka hogy bírja, ha este 10-kor üvölt, mert ő sütit akar enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!