Kamaszok! Mikor mentek aludni, illetve mennyire szabályoznak ebből a szempontból?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és az lenne a problémám, hogy legkésőbb 10 órakor el aludni megy a család.Eddig nem lenne baj,csak annyi,hogy nekem is mennem kell.Ez még mindig nem baj, mivel hétköznapokon nem vagyok én sem hülye, hogy virrasztok, de pénteken és szombaton semmi olyan dolgom nem szokott lenni, amit ne tudnék elvégezni, azert, mert mondjuk éjfélkor megyek aludni. Ha meg igen, értelemszerűen nem maradnék fent. Nem zenét szeretnék 100%-os hangerőn hallgatni, hanempéldáulegy emelettel lejjebb a sz.gépezni,vagy éppen a telefont nyomkodni. Szerintetek hogyan kéne ezen változtatni? A válaszokat előre is kösz. (Bocs a helyesírási hibákért.)2015. ápr. 14. 16:08
21/21 anonim válasza:
Akkor te ébredj még korábban, mint anyukád, és ne hagyd őt aludni, akkor majd rájön, hogy milyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!