Miért kényszeriti rám az akaratát?
25 éves vagyok-nyáron 26 leszek-és apám teljesen az idegeimre megy!
Tudni kell,hogy a barátommal élek,de ha hazalátogatok 1-2 napra akkor is csak kioktat...
Legújabb mániája,hogy vágassam le a hajam,oka:úgy nézek ki,"mint a szénakazal"Nagyon gyerekes ez tőle....Megjegyzem,sose volt hosszú hajam,mindig rám erőltették a fiús hajat.Sose láttak hosszú hajjal,de szerintem jól áll+barátomnak igy jobban tetszem.....Nagyon fiús hajra gondoljatok,most már több mint egy éve növesztem,és már leér a vállamig:)
Nagyon valószinű,hogy gyerekesnek gondoltok a leirás alapján.De szeretnék már magamnak tetszeni,nem másoknak!
Mit kezdjek apámmal?Rossz viszonyt se akarok.
1. Elviseled azt az 1-2 napot.
2. Kiosztod, hátha nem sértődik meg élete végéig.
3. Nem látogatod.
Van itt választék, csak vagy nem mered, vagy simán nem tetszik. Ez van.
Jesszus :D Egyszerűen nem kell vele foglalkozni :D
Neki még kislány vagy, mert ilyenen leállsz rinyálni:D
22N
Köszönöm a válaszokat!:)
Hát igen, már a látogatások számát is lecsökkentettük havi 1 alaklomra,eddig azért néha néha ezen kivűl hazaugrottam,de már nem erőltetem:)
Barátom mellett sokat változtam,hál isten!Ne szóljon senki bele az életembe szerintem.
Sajnos beteg,magas a vérnyomása,végleg nem szakitom meg vele a kapcsolatot,mert rajtam kivűl nincs senkije,max a testvérei de messze laknak.
Ők is ilyenek egyébként.
Tényleg olyan dolgok miatt nem látogatod meg apádat, mert piszkál a hajad miatt? :)
Hát megmondod, hogy a te fejed, ennyi! - Én 5 évesen közöltem a szüleimmel, hogy meg akarom növeszteni a hajam. Az én frizurámat is többször kritizálták a szüleim, de megmondtam, hogy nekem így tetszik / ezt találom praktikusnak és kész. Nem kell túlragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!