Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kényszeriti rám az...

Miért kényszeriti rám az akaratát?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok-nyáron 26 leszek-és apám teljesen az idegeimre megy!

Tudni kell,hogy a barátommal élek,de ha hazalátogatok 1-2 napra akkor is csak kioktat...

Legújabb mániája,hogy vágassam le a hajam,oka:úgy nézek ki,"mint a szénakazal"Nagyon gyerekes ez tőle....Megjegyzem,sose volt hosszú hajam,mindig rám erőltették a fiús hajat.Sose láttak hosszú hajjal,de szerintem jól áll+barátomnak igy jobban tetszem.....Nagyon fiús hajra gondoljatok,most már több mint egy éve növesztem,és már leér a vállamig:)

Nagyon valószinű,hogy gyerekesnek gondoltok a leirás alapján.De szeretnék már magamnak tetszeni,nem másoknak!

Mit kezdjek apámmal?Rossz viszonyt se akarok.

2015. ápr. 13. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

1. Elviseled azt az 1-2 napot.

2. Kiosztod, hátha nem sértődik meg élete végéig.

3. Nem látogatod.

Van itt választék, csak vagy nem mered, vagy simán nem tetszik. Ez van.

2015. ápr. 13. 14:37
 2/11 Puczák Derien ***** válasza:
100%
Ezekre a -hogyan csináljam, hogy ne csináljam- kérdésekre szinte lehetetlen válaszolni. Vagy a sarkadra állsz, vagy nem. Nincs harmadik út.
2015. ápr. 13. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

Jesszus :D Egyszerűen nem kell vele foglalkozni :D

Neki még kislány vagy, mert ilyenen leállsz rinyálni:D

22N

2015. ápr. 13. 14:49
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Hát igen, már a látogatások számát is lecsökkentettük havi 1 alaklomra,eddig azért néha néha ezen kivűl hazaugrottam,de már nem erőltetem:)

2015. ápr. 13. 14:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Barátom mellett sokat változtam,hál isten!Ne szóljon senki bele az életembe szerintem.

Sajnos beteg,magas a vérnyomása,végleg nem szakitom meg vele a kapcsolatot,mert rajtam kivűl nincs senkije,max a testvérei de messze laknak.

Ők is ilyenek egyébként.

2015. ápr. 13. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Havonta egyszer kibírod, megváltozni nem fog. Saját tapasztalat, hogy az ilyenekkel nem érdemes vitatkozni, mert úgy se lesz soha igazad. állj a sarkadra és hagyd a fenébe.
2015. ápr. 13. 15:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ment a zöld kéz!:)Mindenkinek!:)))
2015. ápr. 13. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Neki inkább még kisfiú vagy, nem kislány
2015. ápr. 13. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Tényleg olyan dolgok miatt nem látogatod meg apádat, mert piszkál a hajad miatt? :)

Hát megmondod, hogy a te fejed, ennyi! - Én 5 évesen közöltem a szüleimmel, hogy meg akarom növeszteni a hajam. Az én frizurámat is többször kritizálták a szüleim, de megmondtam, hogy nekem így tetszik / ezt találom praktikusnak és kész. Nem kell túlragozni.

2015. ápr. 13. 20:34
 10/11 ASDLKW ADSLKAW ***** válasza:
ja hát a faterok meghülyülnek idősebb korukra, ezt sajnos le kell tudni nyelni, nem könnyű de menj el bebaszva :D úgy viccesebb
2015. ápr. 17. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!