Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha az anyukám nem...

Mit tegyek, ha az anyukám nem hiszi el amit mondok?

Figyelt kérdés
Itt nem arról van szó, hogy "nézd anya, ott van Pókember", hanem, ha az érzéseimről beszélek, csak kinevet és nem hisz nekem. Azt mondja: "nem lehetnek ilyen összetett érzéseim"...

2015. ápr. 12. 06:55
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Mondanal egy peldat? Kivancsi lennek ontosan mirol van szo.

Egyebken nagyon nem szep dolog az anyukadtol, hogy kinevet akarmiert is.

2015. ápr. 12. 07:01
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos nem sok mindent tudsz tenni. Buta, mint sok mai anya.
2015. ápr. 12. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyén sem hizs nekem. Semmit sem hisz el ha kérdez és válaszolok. De lehet hogy az öcsém miatt. ( mert ő mindenben hazudik és ezért nekem se hisz .)
2015. ápr. 12. 08:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez abból fakad hogy sok szülő "lenézi" a gyerekét.

Pl. Én amikor gyerek voltam és valami nagy igazságot mondtam apám vagy anyám arcába akkor egyből "Ezt ki mondta neked?" vagy "Ezt biztos valaki mondta neked" mert ugye egy gyereknek nem lehet saját gondolata vagy egy megalkotott meglátása,véleménye azt csakis más mondhatta neki... mert gyerek.

Vagy egy másik példa mikor anyám nekem öntötte ki a lelki baját sokszor és megmondtam neki hogy engem ez már nem érdekel mert engem is stresszel vele akkor egyből jött a válasz hogy "Neked nem lehet semmi lelki gondod,bajod mert te még csak gyerek vagy" mert egy gyereknek nincs lelki világa se érzései... mert gyerek.

Sok szülőt tanítani kellene a gyerekekkel kapcsolatban mert el vannak tévedve sok dologban.

2015. ápr. 12. 08:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
2015. ápr. 12. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

""Neked nem lehet semmi lelki gondod,bajod mert te még csak gyerek vagy" mert egy gyereknek nincs lelki világa se érzései... mert gyerek."

Jejzusom milyen primitív anyák vannak...

2015. ápr. 12. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Pedig az enyém is ilyen :///
2015. ápr. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!