Mit tegyek ha az anyukám már a basszus szó használatakor is rámszól?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 20:30
2/22 anonim válasza:
Figyelj oda, és előtte válogasd meg a szavaidat. Nem olyan nehéz :)
4/22 anonim válasza:
Hany eves vagy? Mert ha szigorubb akkor 14 ev alatt megertem, az en ayukam is ilyen :/ De 14-16 ev folott ha nem beszelhetsz ugy, ahogy akarsz, hat az mar szomoru :( 10 eves korban meg megertem
6/22 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok és minden osztálytársam csúnyán beszél és így kicsit nehéz de a basszusál sosem mondok csúnyábbat de szerintem ez azért nem annyira szörnyű, kibírhatatlan szó. De köszönöm az értelmes válszolat ellentétben a mutass be nekivel:/
2015. márc. 27. 20:47
7/22 anonim válasza:
Nekem anya nem szol ilyenekert ( regebben se szólt)
Es ha azt mondod basszuskulcs?
8/22 anonim válasza:
Anyukád tudja, hogy milyen szót helyettesítesz vele.Igaza van.Ne káromkodásban kövesd a barátnőid.Ettől nem leszel nagyobb lány.Holnap jön a cigi, mert ők is dohányoznak.
Nincs csúnyább egy káromkodó nőnél.Érted bameg ? :)
F
9/22 A kérdező kommentje:
Elég szigorú anyucim van:(
Talán a basszuskulcs egy fokkal jobb lenne
2015. márc. 27. 20:53
10/22 A kérdező kommentje:
Neeem azért cigizni nem fogok és nem akarok nagyobb lány lenni csak nap mint nap azt hallom hogy csúnyán beszélnek és csúfolnak mert alacsony vagyok tehát mégis nagyobb akarok lenni
2015. márc. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!