Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha az anyukám már...

Mit tegyek ha az anyukám már a basszus szó használatakor is rámszól?

Figyelt kérdés

2015. márc. 27. 20:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%
mit tegyél? ne káromkodj. ilyen egyszerű. főleg ne 12 évesen (na nem mintha idősebben oké lenne).
2015. márc. 27. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Mond azt, hogy basszuskulcs, és ha rád szól akkor közöld vele, hogy ez nem káromkodás hanem a zenében létezik a basszuskulcs, más néven F kulcs.
2015. márc. 27. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Komolyan, a legtöbb fiú nem szereti, ha egy nő káromkodik. Nem nőies. Azok káromkodnak, akik nem tudják megfelelően kifejezni magukat. Ha anyukád rád szól, köszönd meg, és kérd, hogy máskor is tegye, mert ugyan önkéntelenül is rád ragad az iskolából, de te nem akarsz rászokni.
2015. márc. 27. 21:14
 14/22 A kérdező kommentje:
De a basszus nem is káromkodás vagy csak egy iciri picirit :(
2015. márc. 27. 21:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm <3
2015. márc. 27. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A "basszus" nem káromkodás, hanem egy zenei kifejezés.
2015. márc. 27. 22:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Mondhatom, hogy tanuljuk a férfi szólamokat :)
2015. márc. 27. 22:12
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

1. A basszus nem káromkodás.

2. Én pl szoktam káromkodni, a barátomnak meg így is bejövök, problem? :D

3. Anyám előtt SOHA nem mondtam a basszusnál csúnyábbat, pedig lassan 21 éves leszek :D Nem tudom miért, ők is néha káromkodnak ha olyan van, sose szólt rám, mégse beszélnék soha előtte csúnyán.

Na de a basszuson kiakadni? :D Ha zenesuliba járnál, kitagadna? :DDD

2015. márc. 28. 00:40
 19/22 anonim ***** válasza:
37%

Ne használd. Teljesen mindegy, hogy a zenében ez valóban szakkifejezés, te nyilvánvalóan nem abban az értelemben használod.

Egyébként nagyon sok ember, sőt valójában az intelligens emberek jó része úgy él, hogy nem káromkodik, vagy nagyon ritkán. Mivel nagyon ritkán adódik olyan alkalom, amikor az embernek valóban indokolt, hogy kicsússzon a száján egy "basszus". Valójában a káromkodás egy elég proli szokás. A hangsúly a szokáson van: ha megszokod, akkor mindig automatikusan káromkodni fogsz, ha viszont nem, akkor igazából eszedbe se fog jutni.

Nem baj az, ha nem szokod meg. Később nehéz róla leszokni (tapasztalat), viszont az emberek különösen egy nő esetében elég negatívan értékelik.

2015. márc. 28. 09:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Semmit? :D Fel lehet nőni így is, az én anyum is ilyen volt. Tudod mi az előnye? Felnőtt nőként sem beszélek úgy mint egy kocsis. 23/N
2015. márc. 28. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!