Szerintetek hány évesen ideális gyereket vállalni manapság?
28: Ja? Én az 1840-1945 közti évekre gondoltam.:)
akkor ugyanúgy kapitalizmus volt, mint most.
31: a kérdésemben írtam, hogy "Tegyük fel, a körülmények adottak", csak épp az utána következő felsorolásból kihagytam azt, hogy agyilag is érett emberekről beszélünk, mert úgy gondoltam, hogy egyértelmű kell, hogy legyen ez a tényező, ha már felmerül a kérdés. Nem biorobotok vagyunk, amiknek x évesen kötelezően fialni kell, hanem érző, értelmes emberek. Ha azt is beleírtam volna a kérdésbe, hogy "érzelmileg és lelkileg is érett emberek esetében", akkor meg az lenne a baj, hogy nincs oda írva, hogy lakás,vagy családi ház, pontosan mennyi nettót keres, hány éve van a munkahelyén, hány éve házasok és a többi?
Nagyon szépen kérem, aki nem tud egy közérthetően megfogalmazott kérdésre válaszolni, az ne tegye! Jó pár embernek sikerült megoldania ezt az egyszerű egyenletet, de ugye mindenhol kell 2-3 ember, aki csak az észt osztja és a nagy igazságokkal dobálózik, hogy "amikor megérett rá"... Nem ez volt a kérdés!
Nem tudom elképzelni, hogy 40 éves korom előtt legyen gyerekem
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!