Szerintetek hány évesen ideális gyereket vállalni manapság?
Nő 30-35 között érik meg rá.
Férfi 35 után.
30 év fölött már nem egészséges
ez egy kicsit erős, akiket ismerek 30 fölött szültek és mindenkinek egészséges babája lett és az anyukák is jól vannak
1-es, 4-es: Életkort kérdeztem. Ha nincs ötletetek, akkor minek válaszoltok? Azt írtam, hogy TEGYÜK FEL, adottak a körülmények...
A többieknek köszönöm, hogy válaszoltak a kérdésemre! Én is úgy gondolom, hogy 25 és 30egynéhány évesen érdemes. Csak 28 vagyok és mindenki azzal csesztet a családban, hogy elkéstem már vele. Idén vettünk saját lakást. Albérletbe egyáltalán nem akartam! Jövőre szeretnénk babát, de nem érzem, hogy túl késő lenne 29 évesen szülni.
Miaz hogy megérik rá? :D
35 éves koráig bulizni kell?
Majd az iskolába aszt kérdezik a gyerektől, hogy ez a mamád? Érdekes módon régen már megértek 20 éves korukra.
50 év múlva meg már 40 éves korukra érnek meg? A népesség meg csökken mert 35 éves koráig szül valaki max 1et ha szül...
20 évesen lett az 1.,2. 22 évesen.
nekem adottak voltak a körülmények ,saját lakás is van . régebben számomra az ideális kor a gyerekvállalásra a 28 év volt. nem tudom mért ...egyébkén nem voltam sosem az a bulizós ,tipikus fiatal...inkább otthon rajzolgatós fajta vagyok :)
de igy alakult ,és nekem most ez ideális. :)
Találtam 2 kisgyerek mellett is munkát ,ráadásul egész jol fizetöt.
10: Ha ez így volna, én nem élnék.
Az összes déd- és üknagyanyám 33-48 éves kora között szülte a gyerekeit. Cska egy volt, aki 23 évesen kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!