Ti mit tennetek vajon mi a helyes a gyerekre nézve?
Mit tennetek?
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzatok hogy 5 hónapos kismama vagyok, az "apa" elhagyott terhesség elején mert neki felesége van és 2 gyereke. Most újból meg keresett meg mindig nem vállalna fel, tehát se a nevére nem venne és a családja barátai se tudnak hogy neki gyereke van, ilyen hétvégi apuka lenne, fel járna hozzam ha megszulnek és stb. Mindezt a másik 2 gyerekere hivatkozva, mert mit szólnának ha ok megtudnák mekkora féreg. Az lenne a kérdésem haggyam majd hogy látogassa, tudjon róla híreket vagy kezdjek mindent tiszta lappal hátha lesz egy kedves szerető apuka? Hogyan hatna majd ez a gyerek életébe? Volt valaki hasonló helyzetben?
Én voltam hasonló helyzetben. Apuka kettős életet élt, bár neki nem felesége, hanem mint egy véletlen folytán kiderült, másik barátnője volt. Természetesen kib.sztam mint macskát szarni, bár nem is akart ő részt venni a mi életünkben. Én pereltem, nyertem, ő hisztizett, engem meg nem érdekelt a nyűgje. Egyáltalán nem apa, sosem érdeklődik, a tartásdíjat meg vonják tőle, igaz nem nagy összeg, de az is segítség.
Szóval szerintem, most csak a babával foglalkozz, ha megszületett, akkor meg gyámügyön megnevezed, és ők intézik a dolgot. Utána perelsz gyerekelhelyezés ügyében, és kész. Fizessen, derüljön ki, és ami fontos, a gyereked tudja, hogy ki az apja. Nehogy már egy kitalált név legyen neki beírva.
Ne hagyd annyiban, nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!