Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennetek vajon mi a...

Ti mit tennetek vajon mi a helyes a gyerekre nézve?

Figyelt kérdés

Mit tennetek?

Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzatok hogy 5 hónapos kismama vagyok, az "apa" elhagyott terhesség elején mert neki felesége van és 2 gyereke. Most újból meg keresett meg mindig nem vállalna fel, tehát se a nevére nem venne és a családja barátai se tudnak hogy neki gyereke van, ilyen hétvégi apuka lenne, fel járna hozzam ha megszulnek és stb. Mindezt a másik 2 gyerekere hivatkozva, mert mit szólnának ha ok megtudnák mekkora féreg. Az lenne a kérdésem haggyam majd hogy látogassa, tudjon róla híreket vagy kezdjek mindent tiszta lappal hátha lesz egy kedves szerető apuka? Hogyan hatna majd ez a gyerek életébe? Volt valaki hasonló helyzetben?

2015. ápr. 9. 09:26
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam hasonló helyzetben. Apuka kettős életet élt, bár neki nem felesége, hanem mint egy véletlen folytán kiderült, másik barátnője volt. Természetesen kib.sztam mint macskát szarni, bár nem is akart ő részt venni a mi életünkben. Én pereltem, nyertem, ő hisztizett, engem meg nem érdekelt a nyűgje. Egyáltalán nem apa, sosem érdeklődik, a tartásdíjat meg vonják tőle, igaz nem nagy összeg, de az is segítség.

Szóval szerintem, most csak a babával foglalkozz, ha megszületett, akkor meg gyámügyön megnevezed, és ők intézik a dolgot. Utána perelsz gyerekelhelyezés ügyében, és kész. Fizessen, derüljön ki, és ami fontos, a gyereked tudja, hogy ki az apja. Nehogy már egy kitalált név legyen neki beírva.

Ne hagyd annyiban, nem szabad!

2015. ápr. 13. 23:18
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
Írd már meg, hogy csinálta hogy ne vettted észre a másik életét??!!!!???!!!!
2015. ápr. 17. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!