Ti mit tennetek vajon mi a helyes a gyerekre nézve?
Mit tennetek?
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzatok hogy 5 hónapos kismama vagyok, az "apa" elhagyott terhesség elején mert neki felesége van és 2 gyereke. Most újból meg keresett meg mindig nem vállalna fel, tehát se a nevére nem venne és a családja barátai se tudnak hogy neki gyereke van, ilyen hétvégi apuka lenne, fel járna hozzam ha megszulnek és stb. Mindezt a másik 2 gyerekere hivatkozva, mert mit szólnának ha ok megtudnák mekkora féreg. Az lenne a kérdésem haggyam majd hogy látogassa, tudjon róla híreket vagy kezdjek mindent tiszta lappal hátha lesz egy kedves szerető apuka? Hogyan hatna majd ez a gyerek életébe? Volt valaki hasonló helyzetben?
Először is. Senki ne mondja, hogy nem lehet észrevenni, hogy valaki nős, és 2 gyereke van. Nekem ezt ne magyarázza meg senki. Fel sem vállalja, gondolom nem is fizet utána sem. Ne teregessen ki a feleség előtt? És miért ne? Mindenkinek hazudik, és a lehető legocsmányabban viselkedik.
Utolsó sorban, miért szül tényleg az ilyennek gyereket... Le lehet pontozni, de újabb mintapéldánya a hátrányos helyzetbe kerülő magyar anyának, aki persze nem tehet semmiről...
Én csak a gyereket sajnálom.....
Hát b+ jó hogy nem a pasit véded még. Aki gyereket csinál, az vállalja a felelősséget érte.
Igen, meg fogják tudni, és kötve hiszem hogy békés megoldás születhetne.
Ember gondolkodj már! Azonnali válóok.
Apasági nyilatkozatot tegyen. Ha nem, akkor majd a bíróság mondja ki.
A barátnőm jött össze egy ilyen "matrózzal".
Havonta egy hetet töltött X városban, Y városban meg hármat.
A háromhetes időszakban a feleségével és a három lányával élt, az egy hetesben meg barátnőmnél.
Baromi ügyesen csinálta.
Azon bukott le, hogy előlhagyta a telefonját, és hívta az asszony, mert az egyik gyerkőcnek balesete volt.
Barátnőm vette fel.
Nem tudott semmiről mégis ő volt a szemét mindenki szemében.
Főleg amiatt is, mert nem ment abortuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!