Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennetek vajon mi a...

Ti mit tennetek vajon mi a helyes a gyerekre nézve?

Figyelt kérdés

Mit tennetek?

Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulok hozzatok hogy 5 hónapos kismama vagyok, az "apa" elhagyott terhesség elején mert neki felesége van és 2 gyereke. Most újból meg keresett meg mindig nem vállalna fel, tehát se a nevére nem venne és a családja barátai se tudnak hogy neki gyereke van, ilyen hétvégi apuka lenne, fel járna hozzam ha megszulnek és stb. Mindezt a másik 2 gyerekere hivatkozva, mert mit szólnának ha ok megtudnák mekkora féreg. Az lenne a kérdésem haggyam majd hogy látogassa, tudjon róla híreket vagy kezdjek mindent tiszta lappal hátha lesz egy kedves szerető apuka? Hogyan hatna majd ez a gyerek életébe? Volt valaki hasonló helyzetben?

2015. ápr. 9. 09:26
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon fura a helyzeted így nehéz segítei. Hogyhogy nem tudtad, hogy családos ember? Nem fér a fejembe...
2015. ápr. 9. 09:56
 12/52 anonim ***** válasza:
69%
Azért mert nem vállalja nem engedném a házba az tuti. Arra nem gondoltál kérdező hogy a feleségének el mondod az igazat? Mert itt már két nő van becsapva. Essen le mindkét székről a szemét
2015. ápr. 9. 09:58
 13/52 A kérdező kommentje:
Túl korán korai időbe csúszott be a baba. Akkor meg ígért fut fát persze gyanús volt a viselkedése de rengeteget dolgoztam bár több idom lett volna akkor észre venni. Gondolkoztam rajta de nem tudhatom milyen habitusú a felesége és most nekem állapotosan nem hiányzik a herce huca fontosabb a gyerek nyugalma.
2015. ápr. 9. 10:04
 14/52 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező! Idézlek: "Nem tudtam, hogy nős és gyermekes" - Nos akkor hazudott a kedves félrelépő! és te még mindig szaladnál utána? Ne tedd! A gyermeket ne tiltsd el tőle, de jobb lenne, ha szépen elfelejtenéd a kedves hazudozót, és majd találsz magadnak egy megfelelő igaz társat, aki felvállalja a más gyermekét is veled együtt!
2015. ápr. 9. 10:07
 15/52 anonim ***** válasza:
24%
ne csinálj cirkuszt a feleségnél - csak az összes gyerek látná kárát, más nem származna belőle
2015. ápr. 9. 10:10
 16/52 anonim ***** válasza:
72%

Először is. Senki ne mondja, hogy nem lehet észrevenni, hogy valaki nős, és 2 gyereke van. Nekem ezt ne magyarázza meg senki. Fel sem vállalja, gondolom nem is fizet utána sem. Ne teregessen ki a feleség előtt? És miért ne? Mindenkinek hazudik, és a lehető legocsmányabban viselkedik.

Utolsó sorban, miért szül tényleg az ilyennek gyereket... Le lehet pontozni, de újabb mintapéldánya a hátrányos helyzetbe kerülő magyar anyának, aki persze nem tehet semmiről...

Én csak a gyereket sajnálom.....

2015. ápr. 9. 10:16
 17/52 anonim ***** válasza:
46%
16 ha valóban sajnálnád a gyerekeket, nem buzdítanád bosszúra a kérdezőt. Ez ugyanis a gyerekeknek ártana a legjobban - mind a 3-nak. Úgyis meg fogja tudni a családja, mert fizetnie kell - de lehet ezt békében, bosszúállás nélkül is.
2015. ápr. 9. 10:21
 18/52 anonim ***** válasza:
52%

Hát b+ jó hogy nem a pasit véded még. Aki gyereket csinál, az vállalja a felelősséget érte.

Igen, meg fogják tudni, és kötve hiszem hogy békés megoldás születhetne.

Ember gondolkodj már! Azonnali válóok.

2015. ápr. 9. 10:23
 19/52 anonim ***** válasza:
54%

Apasági nyilatkozatot tegyen. Ha nem, akkor majd a bíróság mondja ki.

A barátnőm jött össze egy ilyen "matrózzal".

Havonta egy hetet töltött X városban, Y városban meg hármat.

A háromhetes időszakban a feleségével és a három lányával élt, az egy hetesben meg barátnőmnél.

Baromi ügyesen csinálta.

Azon bukott le, hogy előlhagyta a telefonját, és hívta az asszony, mert az egyik gyerkőcnek balesete volt.

Barátnőm vette fel.

Nem tudott semmiről mégis ő volt a szemét mindenki szemében.

Főleg amiatt is, mert nem ment abortuszra.

2015. ápr. 9. 10:25
 20/52 anonim ***** válasza:
48%
Tartasdijjal mi lesz?
2015. ápr. 9. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!