Ha egy 18 éves lány összejön a 49 éves apámmal, akkor az normális? Hogy is van ez?
Szóval feltűnt, hogy itt ha egy lány összejön egy sráccal, aki akár 5 évvel idősebb nála (pl. 17-22), akkor mindenki habzó szájjal mondja, hogy egy gyerektől mégis mit akar. De ez több kérdésnél is így volt, taglalják a válaszadók, hogy ez mennyire nem normális, mik a hátrányai a nagy korkülönbségnek, a pasi csak kihasználja, stb.
Én kiírtam még régebben egy kérdést, hogy a legjobb barátnőm együtt van az apámmal és úgy érzem, ebbe beleőrülök. Leírtam azt is, hogy ennek semmi értelme, mert az apám nőcsábász, anyámat is megcsalta az egész házasságuk alatt és mindig fiatal barátnői voltak. A legjobb barátnőm pedig mindig szerette, ha volt valamilyen pasi körülötte.
A válaszadók pedig nekem estek, hogy mennyire rosszindulatú és gonosz vagyok, amiért nem örülök az apám boldogságának, meg hogy igenis vágjak ehhez jó pofát, viseljem el, mert ők boldogok és ne hisztizzek.
De én ezt nem értem.
Az egyik kérdésnél még sz..rá szapulják a pasit, hogy mennyire pedofil, kihasználja a lányt. Utána én megkapom azt, hogy ez igaz szerelem, ne álljak a boldogság útjába.
Most akkor ez mi??
Néha úgy veszem észre, hogy ezen az oldalon, főleg ebben a témában, tök mindegy mi a kérdés, egy rakás felhasználó csak azért kommentel, hogy jól lekaraktergyilkolja a kérdezőt.
Aztán meg őrjöngenek, ha lepontozzák a "válaszukat".
Nem szeretném belinkelni és nem is tudnám. Miután láttam, hogy normális választ nem fogok kapni, töröltem a kérdéseim közül.
A kapcsolat végül is nem lett "örök életű", ahogy akkor ott az egyik válaszadó írta, kb. 3 hetet együtt voltak és kész. Ezért megérte eldobni 13 év barátságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!