Szerintetek normális hogy anyám nem engedi?
Ma délután leakartam menni a mellettünk lévő utcában elhelyezkedő kis zöld, füves platzra de anyám nem ért rá hogy "felügyeljen". Én mondtam h már nem vagyok 5 éves tudok magamra vigyázni és itt (Németországban) amúgy sem olyanok az emberek (mellesleg az utca fele egyszer se kell átmenni úttesten). De nem engedett el egyedül...Osztálytársaim már egyedül mennek pedig kirándulni az erdőbe 2-3 kilóméteren át...Szerintetek normális h nem engedett el?
12L
12 évesen én a fél világot bebringáztam a barátaimmal. A nagynéném (anya nővére) a várs másik felén lakott, simán lemehettem.
Az állomásra is kisétáltam 7-8 évesen anya elé, mikor jött a munkából, és 26 vagyok, semmi bajom.
Anyád kicsit túlzásba viszi a "gondoskodást", vagy mi ez.
Én már 6-7 évesen egyedül jártam mindenfelé
12 évesen meg már naponta buszoztam szintén egyedül :)
2.osztályos korom óta jarhattam egyedül iskolába, ami negyed órára volt.
3-4.esen már elmehettem egyedül a jatszora meg közelebbi baratnoimhez is,csak suli után egyből haza kellett telefonalnom, igen,emiatt kaptam egy gagyi telefont,és szóltam, hogy indulok haza,vagy maradnék a jatszon kicsit es majd megyek.
Mikor felsos lettem,már messzebb baratnoimhez is mehettem,na meg akarhova, ahova oda találtam, vagy időben haza kellett mennem,vagy sötétben értem jöttek kocsival a baratnomhoz, mert pl télen már 4-5kor sötét van.
Anyud nagyon is tuloz, de majd pár év múlva csodálkozik, hogy miért csüng ennyire rajtam ez a tini, miért nem elég önálló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!