Lányos apák/anyák! Mit szólnátok egy ilyen udvarlóhoz a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Egyidőss a lányotokkal (aki most 16). Szereti a horror,sci-fi,thriller, illetve művészfilmeket (Hitchcock) vékony, erőtlen, rossz testtartású, nem szeret mozogni. Kedveli a klasszikus zenétől kezdve a countryn át a rockot. Csendes, visszafogott, szereti a törit2015. ápr. 7. 08:58
11/14 anonim válasza:
nekem az első barátom(szintén 16 évesen) egy vékony, szintén keveset mozgó, a többiek szerint nem túl előnyös kinézetű rocker fiú volt.
hogy mit szóltak hozzá a szüleim?
semmi különöset, mert udvarias volt velük és kedves. meg szerintem sejtették, hogy nem is biztos, hogy örökké tartani fog.
szerintem ha a lány szülei nem valami megrögzött sportemberek, akkor nem az alapján fognak megítélni hogy milyen a testalkatod.
az hogy milyen filmeket , zenéket szeret szerintem nagyon mellékes. a lényeg, hogy jól kijöjjön a lánnyal, szeressék egymást.
12/14 anonim válasza:
Nekem nem is az lenne a gondom, hogy vékony, hanem inkább, hogy erőtlen, rossz testtartású. A többi nem gond.
13/14 anonim válasza:
a kinézetével nekem nem sok dolgom van, ha a lányomnak tetszik, hát istenem. nem kell egyeznie az ízlésünknek. de a zenei meg filmes ízlése sem igazán érdekelne. az számítana igazán, hogy mennyire intelligens, milyen társaságban forog, hogy bánik a lányommal- ezek lényegesebb infók, ki nem tojja le, hogy szereti a törit? amíg nem drogozik, nem veri a lányom, nem erőszakoskodik és tisztelettudó, udvarias ember, aki nem húzza le sem az iskolában, sem egyéb módokon, nem lenne vele bajom. a lányom dönti el, hogy kivel jár és kivel nem, és amíg ez a döntése nem egy hátrányos döntés, addig nem fogom bírálni. főleg, hogy valószínűleg nem ő lesz az unokáim apja.
14/14 anonim válasza:
Jó arcnak tűnik. Nincs gyerekem, de 16 éves koromban tetszett volna egy ilyen srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!