Hogyan lehet egy nőt megváltoztatni, hogy más legyen a gyerekéhez a kapcsolata?
Van egy nő ismerősöm, akin látom, hogy szabályosan tönkremegy abba, hogy a gyerekének extraluxus életet szeretne biztosítani, és pont emiatt nem is talál magának senkit, mert nincs az a férfi, aki ezt elviselné.
Bármit kitalál a gyerek, azt meg kell venni, elköltöztek a szülői házból albérletbe, csak hogy abban a városban járhasson a gyerek iskolába, stb.
Régebben mondtam, nem lesz ennek jó vége, már kezdené belátni, de nem, valahogy újra minden a régi.
A gyerek már kamasz, egyáltalán nem segít az anyjának, csak röhög mindenen, meg poénkodik, és én idegeskedek az egész helyzeten.
Sajnálom a nőt, mert egy nagyon jólelkű, rendes valaki, de hogy valaki ennyire rááldozza az életét a gyerekére, ez normális?
Figyelj, aki hlye, így járt. A gyerek nem isten, hanem egy ember.
Ha anyuka rabszolgásdit akar játszani, tegye, de azért én felvázolnám előtte, milyen életképtelen felnőtt lesz a kölyökből. Vagy épp erőszakos, kivagyi fsz, mert nem nevelték meg.
Nekem is van ilyen ismerősöm, sajna valamiért evidensnek tartja kinyälni a gyereke sejhaját.
Ez van.
Legalább én tanulok az általa elkövetett hibákból.
Legújabb az, hogy a gyereke elmegy bulizni a haverjaival, és rácsörög éjjel az anyjára, hogy ide és ide jöjjön értük autóval. Ők meg teljesen részegek, egy lányt még a mentők is vittek el, úgy leitta magát.
Én meg egyedül hiába beszélek az anyukának.
Ráadásul elkezdett túlórázni elég keményen az anyuka, a gyerekének meg a legnagyobb gondja, hogy ki akarja cserélni a számítógépe belsejét, meglehetősen drága alkatrészekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!