Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem tud anyukam kevesbe...

Miert nem tud anyukam kevesbe gusztustalan lenni?

Figyelt kérdés

Mindig(!) a szajaban az ujja, ha hozzam er, erzem a nyalat is. Ha nem a szajaba van, tepkedi a boret. Folyton szellent, kiesik a szajabol a falat, beszed kozben kopdos. Es a legrosszabb, hogy nem viszo magaval a ruhaot ha atoltozik, mindig hianyos oltozetben maszkal. Folyton beszel, kiabal.

Mar probaltam megbeszelni, de semmi valtozas. Vagy nem figyel, vagy kiabalni kezd.

16/l

2015. ápr. 6. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hány éves anyukád?
2015. ápr. 7. 01:03
 12/14 A kérdező kommentje:
46
2015. ápr. 7. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ennyi idősen még nem fenyegetheti az időskori demencia sem, pedig a kérdést olvasva ez jutott eszembe először.

Ettől függetlenül lehet valamilyen betegség tünete is, nem ártana beszélni egy orvossal. Sajnos tudom, hogy a makacs szülőket szinte lehetetlen elcipelni orvoshoz, pszichológushoz meg pláne, de lehetne esetleg így látatlanban beszélni egy orvossal. Figyeld anyukádat mondjuk egy hétig, írd fel a legjellemzőbb ,,tüneteit" és mutasd meg egy orvosnak. Vagy vannak ezek a netes oldalak, ahol lehet dokiknak írni, az sem lenne épp elvetendő ötlet. Ahhoz, hogy a probléma megoldódjon, először is a lehetséges szervi bajokat kell kizárni.

2015. ápr. 13. 22:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!