Elnéztem ahogy a fiamat tönkreteszi a lányom és a férjem. Nem csináltam semmit. Ti mit csináltatok volna?
Röviden összefoglalva. Fiamat felvették ausztriában egy egyetemre. Nem vettem észre, de most már úgy látom tudatosan építették le fiamat. Nem vettem észre, hogy lányom irigy volt rá. Mások egyből észrevették mondták is nekem, de én nem vettem tudomást erről. Vizsgái előtt szinte mindig veszekedtek vele, hol a lányom hol a férjem. Nagyon sokszor nem hagyták aludni se, mindig felkeltették direkt. Vizsgái nem sikerűltek. Úgy ment mindig vizsgázni, hogy felvolt húzva, szóval teljesen idegroncs volt. Sokszor adtam neki xanaxot, mikor már itthon úgy felidegesítették. 28 éves lesz nyáron. Szerencsére nyáron végezni fog ,de ez neki miattunk 10 évig tartott. Félek, hogy a diplomája előtt megint keresztbe tesznek neki, lányom és férjem.
Fiam sokszor kért segítséget tőlem, hogy segítsek neki, mondta, hogy nem látom mit csinálnak velem ? de én nem segítettem. Mit kellett volna csinálnom ?
Amúgy meg 28 éves felnőtt emberről ír a kérdező, nem egy kisgyerekről.
"Úgy ment mindig vizsgázni, hogy felvolt húzva, szóval teljesen idegroncs volt. Sokszor adtam neki xanaxot, mikor már itthon úgy felidegesítették. 28 éves lesz nyáron. Szerencsére nyáron végezni fog ,de ez neki miattunk 10 évig tartott."
Ez most normális valaki szerint?! Csak én nem látom annak?
Egy felnőtt ember, aki egyetemre jár, értelmes, okos, gondolom ezért is jár oda, nem hinném, hogy ezt 10 éven át lehetne tenni vele. Az apja, és a tesója kiidegeli, az anyja letojja, xanaxal tömi inkább.
Szerintetek van ilyen? Nem tesz semmit, nem lép le?
SSSSSSSSSSSSSSSS
Igen, a 9-es félreértette a helyzetet, de ez a kamuzás már engem is nagyon idegesít. Ha nem hiszek el valamit vagy nem tudok rá válaszolni, nem válaszolok rá. 8-as, te sem válaszoltál a kérdésre, mégis felpontoztak. Elég nagy trollkodás megy itt. Amúgy te is félreértetted egy részét, mert ki mondta, hogy a fiú a szülőknél lakik? Nem (biztos, hogy) ott lakik, csak a nyakára járnak.
A kérdésre válaszolva. Nem szabad ezt megengedni. Elég durva, mikor rokonok irigyek, és a saját családtagjukat próbálják tönkretenni, főleg szülő esetében durva ez, hogy a saját gyerekével ezt csinálja az apa. Ezt nem szabad megengedni. Ha szép szóval nem megy, állj a sarkadra, mert a fiad jövőjéről van szó.
Sajnos ez megtönrtént eset, és még most is folyik.
Pénz hiányába nem tudtam semmit csinálni, mondtam a fiamnak is, aki egyre gyakrabban mondja, hogy kért engem, hogy segítsek rajta, de én nem csináltam semmit és a szememláttára ment tönkre. Inkább xanaxot adtam neki amikor már annyira felhúzták ,hogy remegett.
Amúgy a családba senki se diplomás. Ő lenne az első.
1: le sz a r t a d amikor a fiadat tönkretették... Hát te is rohadj meg, de komolyan. Az ellenségemnek nem kívánnék ilyen "anyát"
2: Amikor a végkimerülés határán volt idegileg még tele is tömted az egyik legrosszabb fajta droggal. Na itt mondom, hogy triplán rohadj meg te nyomorult.
Vizsgaidőszakban jó lenne elköltöznie otthonról. Nincs nyaralótok ahova ezt megtehetné? Vagy valamelyik mamához be tudne -e cuccolni ahol magányban tanulhat? A háznál már hiába állsz ki mellette, ha bolygatod akkor még jobban rászállnak.
Nincs olyan jó barátja akihez mostanság elköltözhetne tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!