Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy hónapban 3 közös hétvége sok?

Egy hónapban 3 közös hétvége sok?

Figyelt kérdés

Félig itthon lakok: hétköznap Budapesten, péntek délutántól vasárnap délutánig itthon a szülővárosomban. Most szünet miatt majdnem egy hetet itthon vagyok, szüleimmel foglalkozok. Jövő héten viszont a párommal lennék mert már régen voltam, neki lesz dolga otthon tehát én mennék hozzá. Utána ő jönne át hétvégére hozzánk mert szülinapom lesz és családdal meg vele ünnepeljük. Azutáni hétvégén pedig túra lesz abban a városban ahol ő lakik, tehát én mennék hozzá.

Szerintetek ez sok? Mondhatják a szüleim hogy elhanyagolom őket?

Minden nap beszélek velük vagy telefonon vagy emailben.

Ti mit gondoltok? Egy fiatal felnőtt gyerek mennyit legyen a szüleivel? Szeretem őket és szeretek velük lenni, de a barátommal csak hétvégén tudok rendesen együtt lenni, hét közben max együtt ebédelünk és annyi, semmit nem tudunk csinálni.

Nem arról van szó, hogy "nem engednek" a szüleim, de néha lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem vagyok velük.

20/L

2015. ápr. 5. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

H a szüleidnek szüksége van rád, akkor legyél ott. Sosem tudni mennyi idő van hátra. Másrészt pedig éld az életed ahogy neked tetszik, ahogy jónak ítéled! :)

De azért a pasast ne kényeztesd el :D

2015. ápr. 5. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Eleinte nekem is az volt, fura volt lassanként elszakadni tőlük, hisz velük éltem sokáig, sok mindent megtettek értem, ott nőttem fel és sajnáltam is őket, mert láttam, hogy szomorúak, hogy már más utakon járok. 23 éves vagyok, 3 éves kapcsolatom van, dolgozunk, messzebb lakunk a szülőktől és havonta 1 vagy nagyon-nagyon ritkán 2 hétvégére lejutunk hozzájuk, ekkor ott is alszunk :) Nagyon nehéz ezt bezsúfolni a munka közé, megpróbálunk majd közelebbi munkahelyre bejutni, de én jónak tartok egy kis távolságot :)
2015. ápr. 5. 02:16
 3/4 anonim ***** válasza:

a pároddal laksz?

de ezt csakis neked kell tudni. mivel most egy hétig otthon vagy , szerintem nem gáz ha 3 hétig nem mész haza, mert úgy jön ki.

én olyan 2 hetente látogatnék haza hétvégére. de ha együtt laksz a pasiddal akkor lehet hetente is.

ő nem szokott menni veled?

2015. ápr. 5. 07:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lakom együtt a párommal.
2015. ápr. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!