A párom lánya tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat. Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
A lany 15eves,es azt hazudta,hogy az apja megcsal engem. Sirt is,h ö ezt mar nem tudja magaban tartani. Aztan 2napig olyan vidam volt,h nem is ertettem a dolgot. Van egy fel eves közös kisfiunk. Ez valthatta ki ezt a szornyu dolgot belole?
Mert a parom nem csal meg.
2015. márc. 31. 14:46
21/23 anonim válasza:
Jesszus, ha minden tinit pszichologushoz hordananak, akkor annyi szakember nem lenne eleg, amennyi csillag az egen van! Erdekes felfogas, hogy nehogy mar mi uljunk le a gyerekkel, nehogy mar vegyuk a faradtsagot, hogy megneveljuk azt a gyereket es onalloan kezeljuk a problemas viselkedest, helyette inkabb kezeltessuk... Nem, nem keverem a pszichiatert a pszichologussal, nem errol van szo. Csak eppen velem anno anyam leult es elbeszelgetett, amikor hulyesegeket csinaltam... Inkabb ti keveritek a pszichologust a szulovel!
22/23 A kérdező kommentje:
A lany regebben,mikor a szulok elvaltak,ongyilkos akart lenni. Tavaly felhivta az apjat ejszaka,h ot nem szereti senki,es igy nem akar elni. Persze,mar ak ment erte a parom,es hozta hozzank. szoval itt vannak mas gondok is,ezert gondoltam egy szakemberre. En akkorat csalodtam benne,hogy meg most is csak ezen tudok gondolkodni.
2015. ápr. 1. 07:53
23/23 anonim válasza:
Nem 21-es, nem keverjük a pszichológust a szülővel, de láthatólag ezt a problémát a szülők már nem tudják megoldani. Ide már szakemberre van szükség, aki kívülről tud segíteni hatékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!