Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyenkor szüneteltetni a kapcsolatunkat?
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt, szinte mindig együtt vagyunk, és lehet kicsit ellaposodott kapcsolatunk, vagy nem tudom, miért, de mikor rákérdezett hogy összeköltöznék-e vele, akkor gondolkodásba merültem, és rájöttem, hogy nem vagyok biztos a kapcsolatunkban, mert nem akarok még összeköltözni vele, az meg még bizonytalan, hogy később mi lesz, lehetséges h akkor sem fogok akarni. Úgyhogy arra gondoltam, hogy egy kis szünetelés jót tenne a kapcsolatunknak, és akkor rájönnék, hogy tényleg őt akarom-e. Szerintetek ez így korrekt?
20/L
Szerintem a szünet hülyeség.Amikor ilyeneken gondolkodnak,akkor szakítani kell,nem húzni az időt.
Minek vesződni egy halott kapcsolattal?
Igen !
Még fiatal vagy ilyen döntést meghozni!Meg ha az ember nem érzi úgy;akkor nem kell erőltetni ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!