Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom lánya tönkre akarja...

A párom lánya tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

A lany 15eves,es azt hazudta,hogy az apja megcsal engem. Sirt is,h ö ezt mar nem tudja magaban tartani. Aztan 2napig olyan vidam volt,h nem is ertettem a dolgot. Van egy fel eves közös kisfiunk. Ez valthatta ki ezt a szornyu dolgot belole?

Mert a parom nem csal meg.

2015. márc. 31. 14:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Elváltak a szüleid és utálod a mostohád, kedves uccsó? :)))
2015. márc. 31. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
3%
Nem, dehogy! De a kis Szita Bence sorsa is ezen okok miatt alakult így, mert a mostoha szerint a kisfiú tönkre akarta tenni a kapcsolatukat az apjával... Az én szüleim együtt vannak még békében és szeretetben : )
2015. márc. 31. 15:44
 13/23 anonim ***** válasza:
72%

Azért a Szita Bence sztorit ne keverjük már ide... az emberek többsége hál' Isten még nem elmebeteg, hogy gyerekeket gyilkoljon...

Amúgy meg, ne aggódj kérdező a nővérem is ilyen volt, mikor gyerekek voltunk, több nőt is eltúrt apa mellől én élesben láttam a működését, ez még lájtos és nyílt, amit te mondasz, ha nagyon belelendül lehet még sunyibb és durvább is, szóval le kéne ülni hárman beszélgetni...

2015. márc. 31. 15:53
 14/23 anonim ***** válasza:

A párod mit lépett erre?

Én amúgy nem vinném pszichológushoz az apja helyében, inkább úgy szájbakapnám, hogy csak lesne. Pont azért érzi azt, hogy bármit megtehet, mert ennek az elmebeteg liberalista gyereknevelésnek a végterméke. Nem kell agyonverni, de amikor ilyet hazudik, nem sajnálni kellene, hanem megbüntetni. Lehet lepontozni. :D

2015. márc. 31. 16:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Leülhetnél beszélni először a lánnyal, hogy miért utál ennyire téged, hátha kiböki. (Például ha volt közöd ahhoz, hogy szétmentek a szülei-ne vedd magadra)

Aztán az apjával is, ha megtudtál valamit, beszéld meg, hogy hogyan rendezhetnétek ezt a helyzetet.

A végén pedig egy közös hármas beszélgetés, hogy kinek mi a gondja-baja, és ki milyen megoldást javasol.

2015. márc. 31. 19:02
 16/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Öszintén én is a pszichologusra gondoltam. A parom szörnyen csalodott,sirt mikor megtudta,h a lanya ilyet tett. es nem erti miert,mikor az eletet is odaadna erte. A leanyzo azt is mondta,h ö fél az apjától,mert az elöttem lévö barátnöjét ugy megverte,h tiszta vér volt. Nos,ez sem igaz. Es meg sorolhatnam. A lany nem tudja,h ezeket elmondtam az apjanak. Ja,a kistesonak orul,baris ugy latom.
2015. márc. 31. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Mi alapján vagy benne biztos hogy a párod igazat mond? Vagy az előző kapcsolatában az anya hagyta el és nem a feleségét?
2015. márc. 31. 21:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Az a hazassag 6-7eve ment tonkre,mert az anya megcsalta a parom. De igen,mar biztos vagyok benne hogy nem csal meg,ez a lenyeg. A parom azota nem tud/akar beszelni a lanyaval,pedig hetvegen megint jon hozzank,es tartok a dolgoktol,h mi lesz majd. A parom elozo kapcsolataba is beleronditott,pont ugyanigy!!
2015. márc. 31. 21:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a lány anyja traktár a gyerek fejébe ilyen hülyeségeket? (Akár már kicsi korától)
2015. márc. 31. 22:05
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez is megfordult a fejemben mar... Mert az anyanak nem tetszik,h a parom csökkentett a gyerektartason par honapja.
2015. márc. 31. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!